Witam, znalazłem w garażu głośnik Unitrę Tonsil Space 86. Ma swoje lata i wymaga generalnej renowacji, dlatego chciałem prosić o pomoc. Chciałem zaznaczyć, że jest to pierwsza moja przygoda z tym tematem i jestem trochę zielony. Moje pytanie jest następujące, jakie dobre głośniki mogę kupić zamiast standardowych, które tam siedziały? Potrzebuję kolejno głośników: niskotonowy/średniotonowy/wysokotonowy.
Dodatkowo czy mogę zastąpić zwrotnicę jakimś modułowym wzmacniaczem, coś typu 2x50w (Tak jak na Youtube gdzie ludzie tworzą własne głośniki Bluetooth) proszę nie besztajcie mnie gdybym pisał od rzeczy. Chciałbym wiedzieć na co mogę sobie pozwolić.
Rzadko korzystam z forum dlatego gdyby było coś nie tak, proszę dać znać. Dziękuję za wszelką pomoc bo bardzo mi zależy żeby doprowadzić głośniczek do stanu używalności
Pozdrawiam

Dodatkowo czy mogę zastąpić zwrotnicę jakimś modułowym wzmacniaczem, coś typu 2x50w (Tak jak na Youtube gdzie ludzie tworzą własne głośniki Bluetooth) proszę nie besztajcie mnie gdybym pisał od rzeczy. Chciałbym wiedzieć na co mogę sobie pozwolić.
Rzadko korzystam z forum dlatego gdyby było coś nie tak, proszę dać znać. Dziękuję za wszelką pomoc bo bardzo mi zależy żeby doprowadzić głośniczek do stanu używalności

Pozdrawiam