Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Polsat Cyfrowy brak kanałów (HELP!!!!!!!!!!!!!1)

vob_20 14 Sep 2005 10:24 6436 8
    vob_20
    Level 13  
    Witam

Mam problem, mam polsat cyfrowy z dekoderem Samsung DSR7000, wszystko jest podłączone, dekoder pokazuje "jakoś sygnału na 57%-59%", a "moc sygnału 62%-64%" na HOT, problem jest w tym że nie mogę zaktualizować listy kanałów, pojawia się na TV błąd "Brak EPG". Czego to jest przycznyna???

Dodam żę tuner był sprawdzany na innej anntenie i było wszytsko oki, konwertor też był sprawdzany

pozdrawiam

Moderated By kosmita:

Po co to HELP w temacie

-MŁYNEK-
    Level 24  
    yyy a karta i tuner oczywiście legal i opłacona :?:
    vob_20
    Level 13  
    tak oczywiście tuner kupiłem w sobotę
    -MŁYNEK-
    Level 24  
    Acha :)

Powiem Ci ze tydzień temu podłączałem takie badziwie, robiłęm też zeza na stre i wyszukiwał kanały bez problemu z jeden i z drugiej satki, nie mam pojęcia dlaczego u ciebie tio nie idzie :(
    vob_20
    Level 13  
    antena jest ustawiona prawodłowo, ale na wprost anteny są drzewa i wystają po za antenę może to jest problemem :?:
    osa116
    Level 18  
    Jak nie są blisko to nie przeszkadza.
    vob_20
    Level 13  
    drzewa są jakeś 7m od anteny
    brzuch0
    Level 17  
    U sąsiadki często są podobne problemy ale najczęściej mijają po 24 godzinach np. ostatnio ok 2 tygodni temu przy zmianie kluczy zrobiło sęi ciemno na ok 9 godzin po czym wszystko wróciło do normy.(oczywiście wszystko legal przy tunerze Thomson).
    osa116
    Level 18  
    Jak nie są one bardzo wysokie to nie powinno przeszkadzać. Ale może to być wina wymiany oprogramowania przez Polsat.