Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

briggs&stratton Vanguard - V-TWIN 14HP Potrzebuje schemat podpięcia regula

darek12312 07 Jul 2019 10:35 3921 6
    darek12312
    Level 10  
    Witam dostałem silnik Briggsa Vanguard V-TWIN 14 HP w częściach do złożenia i mam problem ze złożeniem regulatora obrotów(tych wszystkich sprężynek) ma ktoś może jakiś schemat jak to złożyć lub jakieś foto podejrzewam, że brakuje mi jednej sprężynki.

Z góry dzięki za odpowiedzi
    darek12312
    Level 10  
    Dzięki za instrukcje jednak nie widać tam dokładnie jak są te sprężynki podpięte
    User removed account
    Level 1  
    darek12312
    Level 10  
    briggs&stratton Vanguard - V-TWIN 14HP Potrzebuje schemat podpięcia regula briggs&stratton Vanguard - V-TWIN 14HP Potrzebuje schemat podpięcia regula

Dodano po 5 [minuty]:

briggs&stratton Vanguard - V-TWIN 14HP Potrzebuje schemat podpięcia regula briggs&stratton Vanguard - V-TWIN 14HP Potrzebuje schemat podpięcia regula

Takie sprężynki mi zostały. Tylko wydaje mi się że coś nie tak jest z tym regulatorem bo po zapaleniu bez tych sprężynek nic się nie dzieje a wydaje mi się że powinien ciągnąć to ciegno dobrze myśle?
    User removed account
    Level 1  
    darek12312
    Level 10  
    Dzięki wielkie za zdjęcia u mnie jest tak jak ze zdjęcia 1 i 2 i jak tak podpiąłem to mam gaz na maxa nie mam pojecia co jest nie tak czy ten regulator powinien obniżyć obroty czy jak