Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Elektroda.pl
Proszę, dodaj wyjątek dla www.elektroda.pl do Adblock.
Dzięki temu, że oglądasz reklamy, wspierasz portal i użytkowników.

Problem z pc i5 4460 b85m d3h -

10 Lip 2019 23:18 93 2
  • Poziom 2  
    Zaczne od tego ze nie wiem czy do konca pisze w dobrym dziale . Wiec kilka dni temu wysypala mi karta graficzna. Uzywam integry i przez ten czas postanowilem ze ogarne troche pc. Mialem problem z wentylatorem w zasilaczu ,ktory dosyc glosno chodzil. Przedmuchalem wszystko nasmarowalem lozysko wentylatora , przedmuchalem caly pc. Dzisiaj zlozylem wszystko i przy starcie pc nie pokazuja sie zadne komunikaty zwiazane z biosem i nie da sie rowniez wejsc do boisu. Wyciagnalem baterie cmos na jakis czas , wlozylem z powrotem i wlaczylem pc wyskoczyl normalnie komunikat czy zaladowac optymalne ustawienia i zbootowac. Jednak ciagle nie wyskakuje przy wlaczaniu pc nic zwiazane z biosem. Komputer uruchamia sie normalnie i dziala . Plyta gigabyte b85m d3h procek i5 4460 zasilacz thermaltake 530 w
  • Poziom 3  
    Pierwsze co widzisz to ładowanie systemu? Zacznij trzymać przycisk DEL przed włączeniem kompa, powinno pomóc.
  • Poziom 2  
    Nie pomoglo, jest zwykly loading screen jak na zdjeciu tylko bez tych napisanych rzeczy na dole del bios,f9,f12, ...
    https://obrazki.elektroda.pl/7678439300_1562797274.jpg

    Dodano po 52 [minuty]:

    PanCebularz napisał:
    Pierwsze co widzisz to ładowanie systemu? Zacznij trzymać przycisk DEL przed włączeniem kompa, powinno pomóc.


    Jednak zadzialalo tylko to ze jest sam loading screen gigabyte bez tych napisow del f9 f12... jest kwestia tego ze korzystam z integry ?