Mam pytanie czy sprawdzałeś u siebie czy działa FFmanager jeżeli tak to jaką wersję flash floppy posiadasz w goteku? Wielkie dzięki. Pozdrawiam
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamEKBubba napisał:("print screen" nie przyniósł efektu, w niektórych przypadkach dodaje obramowania)
EKBubba napisał:,,Sygnał wejściowy poza zakresem"
Cytat:Jak szczegółowo działa programowanie flasha?
samowitsch napisał:Kiedy wspomniana strona internetowa będzie gotowa?
samowitsch napisał:Mam nadzieję, że nie ma nowszej wersji niż v1.6
samowitsch napisał:Wszystkie kolejne programy można wykonać z karty SD.
samowitsch napisał:Czy jest oparty na Minimig Core?
piotr_go napisał:Zakończyłem współpracę z Ranko Rodic więc najprawdopodobniej nigdy.
Umówiliśmy się na konkretną kwotę, po sprzedaży x sztuk dowiedziałem się że tyle nie dostanę.
Dlaczego? Nie udało mi się dowiedzieć. Jak widzicie usunął konto. Ludzie są niepoważni.
piotr_go napisał:Właśnie przylutowałem rozdzielacz DF0/1 na PIC16F15313 jako zatrzask sygnału silnika.
Podałem PIC zamiast 74xx ze względu na wymiary.
pombearman napisał:Witam
Udało mi się podłączyć stację DF0 i gotek DF1 i wszystko działa poza programem FF dla goteka. Po jego uruchomieniu jest tylko pusty ekran. Na Amiga 500 działa poprawnie. Używam Flash floppy 3.22 czy masz pojęcie, co może być przyczyną? Jednak problem dwóch stacji jest spowodowany przez przeróbki stacji, bo nawet jedna moja miała problem z gotekiem. Kiedyś jeszcze zrobię kolejne próby 🤪
shafty napisał:Ale posiadam programatory CH340D, FT232RL, Programator USB dla AVR ARDUINO PLY141,PICKIT3.
shafty napisał:Czy któryś z nich się nada do zaprogramowania tej pamięci ? Jest gdzieś jakiś manual jak takie pamięci flaszować ? Chciał bym się wlutować w nóżki procesora ale nie wiem w które i co i jak to zaprogramować. Jest jakiś softu do wgrywania ? Jakieś polecenie ? Czy to się jakoś wprowadza w tryb flashowania ?
shafty napisał:Drugie pytanie to pytanie o generator 16Mhz. Czy to jest ten element?
https://www.aliexpress.com/ite...SMD-crystal/4000321594786.html
TomekMierzwa napisał:Mam pytanie czy gdzieś można kupić pełną wersję tego ?
TomekMierzwa napisał:Czy path na kickstart w jakiś sposób determinuje system plików ?