darkowe1 wrote:mam drugi konwerter na 3 gniazda może być ?
A co to za konwerter (podaj model)? Z reguły konwertery uniwersalne mają 2 lub 4 wyjścia. Chyba że to jakiś twin z torem tv naziemnej lub Unicable+2xLegacy.
Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over theredarkowe1 wrote:https://photos.app.goo.gl/CFXsbZKfzZDxDy3YA pomoże coś ?
darkowe1 wrote:U mnie jest identycznie
darkowe1 wrote:To moja dokładna lokalizacja
irekr wrote:Dodam; bardzo powolne ustawianie anteny, typowy dekoder DVB-S2 potrzebuje co najmniej 4rech sekund na ustabilizowanie wskazań. A dekodery Polsatu nie należą do najlepszych.
darkowe1 wrote:Na żadnym bo na dekoderze jest 4 kreski
darkowe1 wrote:A które to wejście lnb ?
darkowe1 wrote:A czy jest jakiś miernik taki do 300 zł
darkowe1 wrote:za ustawienie powiedzieli mi 360 zł
darkowe1 wrote:brak listy kanałów
darkowe1 wrote:Udaje mi się złapać sygnał z jakimś arabskim badziewiem
darkowe1 wrote:W który wtyk mam wpiąć kabel na tym konwenterze
darkowe1 wrote:w momencie podłączenia dekodera pod miernik na dekoderze powinien być zasięg czy miernik to zakluca ?
darkowe1 wrote:jaka xzestotliwosc ustawić na dekoderze
darkowe1 wrote:Czyli jak na mierniku będzie piszczeć w okolicy 0 to na dekoderze powinno coś być ?
darkowe1 wrote:Jeśli znajomy szwed ma ustawiony talerz na szwedzkie kanały to na moim dekoderze powinno znaleźć te niekodowane ?
darkowe1 wrote:Robiłem tak przy największym zasięgu na mierniku brałem wyszukiwanie wszystkich kanałów i nic nie znajduje
Dodano po 20 [minuty]:
Jeśli znajomy szwed ma ustawiony talerz na szwedzkie kanały to na moim dekoderze powinno znaleźć te niekodowane ?
darkowe1 wrote:Zobaczę w jego dekoderze na jakiego satelitę ma on ustawioną antenę.