@ja_pizgam - a czy przed 7.00 albo generalnie w nocy, tej falownik ma jakąś diodę statusu, po której da się stwierdzić, że jest sprawny? Ewentualnie, czy jest jakakolwiek inna możliwość stwierdzenia czy jest sprawny oprócz pomiaru napięcia na DC.
Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over therebolek wrote:Czyli w sumie i tak nic nie wiadomo.No nic, trzeba czekać na najbliższy "sezon oświetleniowy".
bolek wrote:Teraz przychodzę, a on pokazuje że leci na 10kW- jakim cudem?.
Janusz_kk wrote:Właśnie o tym myślałem pisząc o "zaprogramowanych" danych wyświetlanych na LCD.Zmieniłeś zworki, a z nimi zmieniają się współczynniki mierzące moc w falowniku
Rybus85 wrote:Normalnie farciarz.najwięcej widziałem na razie 245V. Piszę też o tym,bo naprzeciwko sąsiad instalacja 12kWp i ze 100-200m mała farma gdzieś z 40kWp.
Krzychooo wrote:Rybus85 wrote:Normalnie farciarz.najwięcej widziałem na razie 245V. Piszę też o tym,bo naprzeciwko sąsiad instalacja 12kWp i ze 100-200m mała farma gdzieś z 40kWp.
Rybus85 wrote:Zapewniam Cię, że wiem. Problem przerobiłem dogłębnie...Nawet nie wiesz jak się cieszę z tego powodu...