Witam, rejestrator typowy chińczyk (Floureon A6808NHS), wszystko działa ok, podgląd z telefonu z zewnętrznej sieci itp. Ale chciałbym odpalić podgląd na wewnętrznej sieci na tablecie (android) i mam problem, bo pod Windowsem normalnie wbijam przez przeglądarkę wpisując adres IP rejestratora i mam cały pulpit z podglądem, ale na przeglądarkach z Androida wywala błąd "nieobsługiwana wtyczka". Próbowałem kilku aplikacji ze sklepu play i łączyć się po IP routera w trybie RTSP (port wpisywałem taki jak na urządzeniu, usługa włączona) ale nie działa podgląd.
W tych sprawach jestem trochę zielony proszę o jakieś porady ?
p.s. nie chcę korzystać z podglądu przez aplikację od tego rejestratora (XMEye) ponieważ obciąża upload mojej sieci a mam neostrade 20/1 i niestety ten 1 mega bit rewelacji nie robi, przy podglądzie z 4 kamer zapycha całe łącze...
W tych sprawach jestem trochę zielony proszę o jakieś porady ?
p.s. nie chcę korzystać z podglądu przez aplikację od tego rejestratora (XMEye) ponieważ obciąża upload mojej sieci a mam neostrade 20/1 i niestety ten 1 mega bit rewelacji nie robi, przy podglądzie z 4 kamer zapycha całe łącze...