sobek1985 wrote: jedynie to pozostaje.a konto wspolne bo oboje mamy tam nasze zdjecia dokumenty itp. mam tam pewne dokumenty ktore moga dzialac na jej szkode dlatego tak postapila.
Zglos sie do prawnika im szybciej tym lepiej (gdy sprawa jest juz tak na ostrzu noza)... jesli usunie pliki (co jest b. mozliwe) to moze byc po rybach... dlatego dzialaj w ukryciu tak, aby nic nie wiedziala, co do tego ze chcesz odzyskac z jej-kiedys wspolnego konta istotne pliki.
Jesli prawnik ogarnie temat (a powinnien jesli sporo faktow przemawia za Toba) i znajdzie paragraf to wtedy zaatakuj bezposrednio ;] inaczej psychologia-mozg zenski mentalnie raczej zmota Cie, ze bedziesz na przegranej pozycji (tym bardziej jesli masz/iales bystra, wyedukowana partnerke) ... natomiast, gdy wtedy zareaguje "mam Cie w 4Literach" i zapewne bedzie chciala usunac pliki to trzymaj sie prawa/wskazowek prawnika.
Poza tym bedzie to tez material dowodowy, gdy sprawa pojdzie dalej tzn. ze w dniu tym i tym po takiej interwencji z prawnikiem w tle usunela pliki-materialy, ktore obciazaly ja w tym i w tamtym.
Inna droga to polubowne zalatwienie sprawy-dogadanie sie... co w dzisiejszych czasach wsrod wiekszosci Polek tzn. jakie maja podejscie i szacunek do plci meskiej/Polaka moze okazac sie w duzym stopniu niewypalem.
powodzenia w rozwiazaniu sprawy zycze!