Wszystko niby wskazuje na nieprawidłową pracę URZĄDZENIA MIKROPROCESOROWEGO H-167-T. Brak kierunków, są światła awaryjne. Wycieraczki przód i tył nie pracują, brak podświetlania ideogramu kontrolki lamp STOPU, nie działa również nadmuch Dodam że auto narazie ma tylko gaz, więc w jakiś sposób nie jest zasilany układ komputera gazu i wtrysku. Jest za to WN. Po przekręceniu stacyjki, zauważyłem że przekażnik zainstalowany po prawej stronie kabiny, tam gdzie są bezpieczniki wtrysku nie załącza się. Domyślam się że w\w UM H-167-T ma zasilanie stałoprądowe - działają światła awaryjne, brak natomiast najprawdopodobnie zasilania ,,po zapłonie,, na ten moduł. Czy ma on jakieś ukryte zabezpieczenie (wszystkie bezpieczniki sprawdzałem) Czy ktoś posiada może dokładną rozpiskę, schemat sterowania i zasilania urządzenia. Może jako wskazówkę podam że auto mi zgasło jak były włączone kierunki, światła stopu i chyba dmuchawa. I najważniejsze - można chyba wykluczyć padaczke Mikroprofesora, podmianka urządzia nic mi nie dała.