Witam, mój Hammer Plus z Biedronki (2016) ma uszkodzony wyświetlacz - jest białe podświetlenie bez treści. Ma ktoś pod ręką taki sam? Chciałbym w ciemno zrobić kopię kontaktów na karcie SD, bo nie aktualizowałem 3 m-ce. Może mnie ktoś poprowadzić? Na pewno po załączeniu zasilania prawy funkcyjny tuż pod ekranem "Kontakty", a potem? Proszę o sekwencję typu: prawy funkcyjny, lewy funkcyjny, joystick dół, dół, ok, ok..... Wiem, że kopiowanie trwa nawet pół minuty, zaczekam.
Karta SD jest widziana, mogę się połączyć z telefonem przez usb, pliki na karcie SD są normalnie dostępne, pliki w telefonie są jakieś dziwne, większość katalogów w telefonie jest pustych (zawsze tak było, mam backup z maja). Czy tak mógłbym wyciągnąć książkę telefoniczną z telefonu i skonwertować jakoś do czytelnej postaci? A smsy pamiątkowe? Pewnie nie do odzyskania, musiałbym każdy z osobna kopîować na czystą kartę gsm, z telefonu ich nie wyciągnę przez usb?
Karta SD jest widziana, mogę się połączyć z telefonem przez usb, pliki na karcie SD są normalnie dostępne, pliki w telefonie są jakieś dziwne, większość katalogów w telefonie jest pustych (zawsze tak było, mam backup z maja). Czy tak mógłbym wyciągnąć książkę telefoniczną z telefonu i skonwertować jakoś do czytelnej postaci? A smsy pamiątkowe? Pewnie nie do odzyskania, musiałbym każdy z osobna kopîować na czystą kartę gsm, z telefonu ich nie wyciągnę przez usb?