1. Jak daleko siedzisz od ekranu telewizora?
- 3 metry... Chyba... Nie mam metrówki w domu.
2. Czy siedzisz na wprost ekranu czy bokiem do ekranu?
- głównie na wprost, ale często jak chodzę po pokoju to lekko po skosie oglądam prasując, albo robiąc co innego.
3. Jaki telewizor posiadasz obecnie?
- żaden, jedynie monitor 23 cale do kompa, telewizor ma zastąpić monitor przy multimediach, który będzie stał z tyłu w pogotowiu jeśli będę robił rzeczy typowo komputerowe.
4. Jaką markę preferujesz?
- SAMSUNG/LG, ale jestem otwarty na propozycje.
5. Jakiej wielkości telewizora szukasz?
- nie chciałbym przekroczyć tych już max, max 55 cali. Większy raczej odpada. Najlepiej na centralnej stopie z regulacją na boki i w pionie.
6. Jaki sygnał i urządzenia będą podłączone do telewizora?
- komputer stacjonarny przez kabel hdmi.
- profesor dźwięku audiotrak prodigy cube
- słuchawki bluetooth.
7. Jaki rodzaj programów oglądasz najczęściej?
- filmy , seriale, ogólnie Netflix, YouTube
8. Czy będziesz grał w gry, a jeśli tak to na konsoli czy komputerze PC?
- Gry z podłączonego PC Intel core i5 2400 plus GTX 1050 Ti. Dość rzadko gram, od wielkiego dzwonu.
9. Czy będziesz aktywnie korzystać z systemu SMART telewizora?
- YouTube i Netflix, ale to prędzej z kompa. Jednak jeśli nie będzie mi się chciało włączać stacjonarki to chętnie z telewizora przez apki.
10. Oglądasz wieczorami czy w dzień?
- głównie wieczorami przy słabej lampce, ale nie jest całkiem ciemno. W dzień także.
11. Ile pieniędzy możesz przeznaczyć na zakup telewizora?
- chciałbym się zmieścić w maks 3000, więcej odpada choć biorę TV na raty 0%. To maks ile jestem w stanie dać.
- 3 metry... Chyba... Nie mam metrówki w domu.
2. Czy siedzisz na wprost ekranu czy bokiem do ekranu?
- głównie na wprost, ale często jak chodzę po pokoju to lekko po skosie oglądam prasując, albo robiąc co innego.
3. Jaki telewizor posiadasz obecnie?
- żaden, jedynie monitor 23 cale do kompa, telewizor ma zastąpić monitor przy multimediach, który będzie stał z tyłu w pogotowiu jeśli będę robił rzeczy typowo komputerowe.
4. Jaką markę preferujesz?
- SAMSUNG/LG, ale jestem otwarty na propozycje.
5. Jakiej wielkości telewizora szukasz?
- nie chciałbym przekroczyć tych już max, max 55 cali. Większy raczej odpada. Najlepiej na centralnej stopie z regulacją na boki i w pionie.
6. Jaki sygnał i urządzenia będą podłączone do telewizora?
- komputer stacjonarny przez kabel hdmi.
- profesor dźwięku audiotrak prodigy cube
- słuchawki bluetooth.
7. Jaki rodzaj programów oglądasz najczęściej?
- filmy , seriale, ogólnie Netflix, YouTube
8. Czy będziesz grał w gry, a jeśli tak to na konsoli czy komputerze PC?
- Gry z podłączonego PC Intel core i5 2400 plus GTX 1050 Ti. Dość rzadko gram, od wielkiego dzwonu.
9. Czy będziesz aktywnie korzystać z systemu SMART telewizora?
- YouTube i Netflix, ale to prędzej z kompa. Jednak jeśli nie będzie mi się chciało włączać stacjonarki to chętnie z telewizora przez apki.
10. Oglądasz wieczorami czy w dzień?
- głównie wieczorami przy słabej lampce, ale nie jest całkiem ciemno. W dzień także.
11. Ile pieniędzy możesz przeznaczyć na zakup telewizora?
- chciałbym się zmieścić w maks 3000, więcej odpada choć biorę TV na raty 0%. To maks ile jestem w stanie dać.