Dlaczego nie?
Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over therePAM2019 wrote:Czyli QLED SAMSUNG QE65Q70RAT wydaje się być lepszym rozwiązaniem?
PAM2019 wrote:Dzięki! Widziałem już to porównanie. I co z niego wyczytałeś?
Quote:Ale na zapytanie odnośnie wieszania się itp. otrzymałem odpowiedź, że to też zależy od jakości i szybkości internetu, jeśli ma powyżej 25Mb/s to nie powinno nic się wieszać.
Ryszard49 wrote:Ludwik XVI, mam Sony KD55XF 9005 i cały czas jest problem z androidem.
Ryszard49 wrote:Jeżeli nie korzystamy z aplikacji system pracuje w miarę stabilnie. Mamy z tyłu telewizora przycisk do resetu, jeżeli to nie pomoże, wyjmujemy wtyczkę od telewizora z gniazdka na kilka minut i po włożeniu, Android uruchamia się i wszystko wraca do normy.
MichalZZZ wrote:pytales moze ktory bedzie lepszym wyborem jak podlacze do niego komputer/laptopa?
Quote:Czyli zawieszanie tego TV polega na tym, że żadnym przyciskiem na pilocie nie możemy wyjść z aplikacji tylko trzeba zrobić RESET?
MichalZZZ wrote:pytales moze ktory bedzie lepszym wyborem jak podlacze do niego komputer/laptopa?
Ryszard49 wrote:Niemożliwością jest przetestowanie zachowania wszystkich aplikacji choćby z tego względu że niektóre są płatne.
PAM2019 wrote:Michale! Byłem w kolejnym sklepie stacjonarnym RTVeuroAGD i kolejna osoba polecała zakup tego Sony KD-XF9005, który wisiał obok Samsunga, Philipsa, Panasonica i LG i żaden z nich nie miał takiej bieli, naturalnych kolorów i wyrazistości, jak właśnie Sony.
MichalZZZ wrote:tez swoje zrobil piszac, ze na żywo jest wow, ale mam duze obawy co do tego systemu.