Dzień dobry,
Poszukuje TV 55 cali w cenie do 3500 zł (preferowane), maksymalnie 4000 zł.
1. Jak daleko siedzisz od ekranu telewizora? 3m
2. Czy siedzisz na wprost ekranu czy bokiem do ekranu? tak
3. Jaki telewizor posiadasz obecnie? Philips 42PUS7509
4. Jaką markę preferujesz? Samsung, LG, Sony
5. Jakiej wielkości telewizora szukasz? 55 cali
6. Jaki sygnał i urządzenia będą podłączone do telewizora? PS4, internet
7. Jaki rodzaj programów oglądasz najczęściej? Filmy, bajki
8. Czy będziesz grał w gry, a jeśli tak to na konsoli czy komputerze PC? konsoli, rzadko
9. Czy będziesz aktywnie korzystać z systemu SMART telewizora? Tak, jest to dla mniej najważniejsza cecha TV
10. Oglądasz wieczorami czy w dzień? 50/50
11. Ile pieniędzy możesz przeznaczyć na zakup telewizora? Preferuje zmieścić się w 3500 zł, w uzasadnionym przypadku mogę podnieść budżet do 4000 zł
Poszukuje TV z szybkim i rozbudowanym smart TV. Obecny TV działa dramatycznie wolno, lubi się zawiesić, nie reagować na pilota, praktycznie nie aplikacji.
Zależy mi, żeby były dostępne popularne aplikacje jak Netflix, HBO GO, Apple TV i najlepiej przyszłe jak Disney+.
Dlatego rozpatruje Android TV, Tizen i WebOS.
Będę wdzięczny za info który system najlepiej działa i jest najbardziej przyszłościowy.
Póki co znalazłem dwa modele:
TCL U55X9006 nie znam marki
Samsung z serii Q60 za około 3300 zł - preferowany ze względu na matryce VA
Sony z serii XG85 za około 4000 zł - mniej preferowany ze względu na IPS, rozważam bo na Android TV
Czy polecacie jakiś model LG?
Pozdrawiam
Poszukuje TV 55 cali w cenie do 3500 zł (preferowane), maksymalnie 4000 zł.
1. Jak daleko siedzisz od ekranu telewizora? 3m
2. Czy siedzisz na wprost ekranu czy bokiem do ekranu? tak
3. Jaki telewizor posiadasz obecnie? Philips 42PUS7509
4. Jaką markę preferujesz? Samsung, LG, Sony
5. Jakiej wielkości telewizora szukasz? 55 cali
6. Jaki sygnał i urządzenia będą podłączone do telewizora? PS4, internet
7. Jaki rodzaj programów oglądasz najczęściej? Filmy, bajki
8. Czy będziesz grał w gry, a jeśli tak to na konsoli czy komputerze PC? konsoli, rzadko
9. Czy będziesz aktywnie korzystać z systemu SMART telewizora? Tak, jest to dla mniej najważniejsza cecha TV
10. Oglądasz wieczorami czy w dzień? 50/50
11. Ile pieniędzy możesz przeznaczyć na zakup telewizora? Preferuje zmieścić się w 3500 zł, w uzasadnionym przypadku mogę podnieść budżet do 4000 zł
Poszukuje TV z szybkim i rozbudowanym smart TV. Obecny TV działa dramatycznie wolno, lubi się zawiesić, nie reagować na pilota, praktycznie nie aplikacji.
Zależy mi, żeby były dostępne popularne aplikacje jak Netflix, HBO GO, Apple TV i najlepiej przyszłe jak Disney+.
Dlatego rozpatruje Android TV, Tizen i WebOS.
Będę wdzięczny za info który system najlepiej działa i jest najbardziej przyszłościowy.
Póki co znalazłem dwa modele:
TCL U55X9006 nie znam marki
Samsung z serii Q60 za około 3300 zł - preferowany ze względu na matryce VA
Sony z serii XG85 za około 4000 zł - mniej preferowany ze względu na IPS, rozważam bo na Android TV
Czy polecacie jakiś model LG?
Pozdrawiam