Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Telewizor Philips 43 cale - głównie PS4, PS5 i Netflix

BaRRtosz 01 Dec 2019 18:34 657 4
    BaRRtosz
    Level 2  
    Cześć. Przymierzam się do zakupu telewizora 43-calowego. Głównie będę go używał do grania na PS4 a w przyszłym roku na PS5 oraz oglądania Netflixa itp. Warunkiem koniecznym jest ambilight - jestem zakochany w tej technologii, stąd też wybór ogranicza się raczej wyłącznie do modeli Philipsa. Nie wiem jednak do końca, ile chciałbym przeznaczyć na zakup takiego telewizora. Chciałbym pójść na kompromis i kupić coś gdzie stosunek ceny do jakości jest najlepszy. Z reguły wybór wygląda tak - stawiamy wymagania i do nich dobieramy model, ale tym razem, żeby nie było nudno, to ja sam chcę się dowiedzieć jakie tak naprawdę mam wymagania. Jedno jest pewne - najrozsądniejszy wybór.
    Może uda Wam przekonać mnie do najdroższego z tej listy, a może wręcz odwrotnie i wybiorę najtańszy. Tak, czy siak zapraszam do dyskusji i proszę o pomoc.
    Poniżej lista wraz cenami za które mogę je kupić:
    1. Philips PUS 6554 - 1290 zł
    2. Philips PUS 6754 - 1699 zł
    3. Philips PUS 6804 - 1873 zł
    4. Philips PUS 7334 - 2098 zł
    tomsz87
    Level 2  
    Ja bym wybrał ten najdroższy, który i tak w sumie nie jest taki drogi.
    Do wymienionych czynności będzie się nadawał idealnie. Jeśli chodzi i PS to spokojnie będziesz mógł grać na najwyższych detalach.
    Poziomek07
    Level 5  
    w 2 miejscach 2 sklepach polecali mi tego z koncowka 6754/12 - ale on wychodzil poza moj budzet (1500) niby tylko 200, ale jakby tak patrzec to dokladajac setke+ i masz wyzszy model, kolejne 200 i jeszcze wyzszy -bledne kolo:)
    tomsz87
    Level 2  
    "
    "BaRRtosz" wrote:
    Nie wiem jednak do końca, ile chciałbym przeznaczyć na zakup takiego telewizora.

A może być się skusił na 70""? W Media Markt, Euro i Media Expert za 4999 zł możesz mieć telewizor Philips 70PUS7354/12 i do tego Soundbar HTL3325 za 599 zł, który normalnie kosztuje 1200 zł.

"Poziomek07" wrote:
    w 2 miejscach 2 sklepach polecali mi tego z koncowka 6754/12 - ale on wychodzil poza moj budzet (1500) niby tylko 200, ale jakby tak patrzec to dokladajac setke+ i masz wyzszy model, kolejne 200 i jeszcze wyzszy -bledne kolo:)

Też bym wybrał ten model i zatrzymał na 1699 zł. 200 t nie taka różnica, ale faktycznie można dokładać kolejne 200, kolejne 200 i kolejne 200. Dlatego skup się na modelu Philips PUS 6754, nie zastanawiaj dłużej tylko zamawiaj. Jestem pewien, że nie będziesz żałował. ;)
    "
    vakant34
    Level 22  
    Dokładnie - ostatni to zdecydowanie najlepsza opcja.