Witam poszukuję pomocy a więc radio Android 8.0,Chińczyk no name wszystko działało super od nowości P&P w Audi A4 b7, 2 tyg temu, przestała działać kamerka cofania więc wyjąłem radio i przy okazji chciałem podłączyć wzmacniacz anteny FM,ale niechcący zrobiłem zwarcie i zamiast połączyć niebieski ze wzmacniacza przewód do radia, połączyłem do biało-niebieskiego, zaiskrzyło w tym przewodzie kostki radia, wszystko zgasło, i..wymieniłem bezpiecznik radia w samochodzie ,w radiu jest ok ale od tego czasu radio nie wyłącza się po wyjęciu kluczyka a było ok, brak podświetlenia klawiszy a było ok i ostatnie brak sterowania radiem z kierownicy a było ok, obecnie gra ale trzeba ON/OFF gałką w radiu, jeden mój błąd i jestem załamany. proszę o pomoc bo już po gwarancji https://www.amazon.co.uk/Erisin-Android-Navig...locphy=9040155&hvtargid=pla-839115495800radio
Dodano po 2 [minuty]:
Podałem link radia jak wygląda moje tylko nie Erisin, żadnej nazwy nie ma na nim
Dodano po 2 [minuty]:
Podałem link radia jak wygląda moje tylko nie Erisin, żadnej nazwy nie ma na nim