Witam. Jak w temacie mam do Was takie pytanie. Posiadam wiertarkę stołową z której wychodzą 2 przewody (+) oraz (-) i chce pod stołem zamontować taki łącznik (wł/wyłącz). I chce to zrobić tak z puszki doprowadzić przewód pod ten łącznik. W tym łączniku podpinam fazowy i niebieski od wiertarki. Czy tak może być ?
Skrótowo
Ogólnie chodzi o to żeby łącznik pod stołem włączał i wyłączał wiertarkę wtedy kiedy jej będę używał a nie za każdym razem podpinał do gniazdka
Tak wygląda ten włącznik
3.1.18. Nie wysyłaj linków, które po pewnym czasie przestaną być aktywne. To spowoduje, że dyskusja straci jakikolwiek sens.
[retrofood]
Jeśli coś jest nie tak to przepraszam ale nie wiem jak to Wam najprościej opisać
Nie opisuj, zamieść zdjęcia. [retrofood]
Skrótowo
Ogólnie chodzi o to żeby łącznik pod stołem włączał i wyłączał wiertarkę wtedy kiedy jej będę używał a nie za każdym razem podpinał do gniazdka
Tak wygląda ten włącznik
3.1.18. Nie wysyłaj linków, które po pewnym czasie przestaną być aktywne. To spowoduje, że dyskusja straci jakikolwiek sens.
[retrofood]
Jeśli coś jest nie tak to przepraszam ale nie wiem jak to Wam najprościej opisać
Nie opisuj, zamieść zdjęcia. [retrofood]