Nikt nie chce pomóc? Trudno.
Z pomocą dobrych ludzi udało mi się temat ogarnąć. Wygląda to tak:
1. cztery kable zasilające /nazwę je główne,grube/ idące do skrzynki bezpieczników:
a- czarno czerwony -bezpiecznik 22 -15A /u mnie brakowało zasilania na tym bezpieczniku i dodatkowo musiałem w puste miejsce podpiąć zasilanie/
b- biało czerwony -bezpiecznik 28 - 25A
c- niebiesko czrwony - bezpiecznik 38 -25A
d- czerwono fiolletowy -bezpiecznik 44 - 15A
2. skrętka OBD -tutaj znalazłem znalazłem najbliższą w odpowiednich kolorach idącą do drzwi kierowcy i w nią nią wpiąłem.
3. przewód czarno fioletowy /chyba 0,5mm kw/ podpięcie we wtyczkę A pin 14 modułu elektroniki /puszka po lewej stronie skrzynki bezpieczników, opisują ją jako moduł komfortu/
4. przewód brązowo czerwony- też cieniutki /chyba dobrze widzę/ pin 58 wtyczki C
5. przewód chyba cały czarny cieniutki z niebieskiej wtyczki to podpięcie w pin 7 tej niebieskiej wtyczki przy słupku A kierowcy.
To tyle jeżeli chodzi o kabelki. Po tym zaznaczmy , że jest przyczepa w Getaway, w asystencie parkowania kodujemy hak - u mnie elektryczny i w abs też kodujemy przyczepę.
Po tym autko u mnie działa elegancko, kontrolka haka przy otwieraniu informuje, podczas cofania na wyświetlaczu pokazuje się na monitorze przyczepa.
Pozdrawiam.