Witam, chciałbym kupić synkowi takiego quada elektrycznego https://allegro.pl/oferta/mini-quad-gokart-10...TKJ8nhPxylyhj6O4xAimqT8Y4GzHUTqxoCDdAQAvD_BwE
byłem go testować, ale jest dosyć szybki, nawet na najwolniejszym biegu jest szybszy niż deklarowane 10 km/h. Wydaje mi się, że bardziej 15 km/h. Może ktoś zna jakiś sposób na zmniejszenie jego prędkości? Jedyne co mi przychodzi to wymiana tylnej zębatki na szybszą. Może ktoś coś jeszcze doradzi?
byłem go testować, ale jest dosyć szybki, nawet na najwolniejszym biegu jest szybszy niż deklarowane 10 km/h. Wydaje mi się, że bardziej 15 km/h. Może ktoś zna jakiś sposób na zmniejszenie jego prędkości? Jedyne co mi przychodzi to wymiana tylnej zębatki na szybszą. Może ktoś coś jeszcze doradzi?
Moderated By Marek_Skalski:Dziękujemy Autorowi tematu za umieszczenie linku, który jest już nieaktualny. W ten sposób temat stracił sens. A przecież prosimy w regulaminie, aby nie umieszczać linków do aukcji na Allegro. A jeżeli już nie ma innego sposobu, to proszę dodać chociaż zrzut ekranu, aby zachować słowa kluczowe. Temat zamknąłem 2021.02.14.
3.1.18. Nie wysyłaj linków, które po pewnym czasie przestaną być aktywne. To spowoduje, że dyskusja straci jakikolwiek sens.