Witam. Szukam schematu elektrycznego Agroplus 315. Potrzebuje wyłączyć czujniki zapłonu i sygnalizator z siedzenia. Poza tym nie pokazuje prędkościomierz i nie działa hamulec WOM. Z zapłonu planuję zostawić czujnik położenia biegów, pozostałe wyłączyć. Ktoś może udzielić wskazówek?
Cześć wszystkim mam problem z agroplusem 315 ecoline jak się rozgrzeje wchodzi w tryb awaryjny piszczy i wywala błąd M13 obroty wtedy to max 1600 zgasze odpalę blad znika ale jest to zawsze po rozgrzaniu mój komputer pokazuje nieregularny sygnał potencjometru 1/2 które podmieniłem z innego i zkalibrowalem blad wciąż jest wymieniłem wszystkie bezpieczniki i przekazniki
Dodano po 8 [minuty]:
Podmieniłem licznik sterownik silnika czujnik wału elektrozawór jakiś tam jest pod alternatorem przekaznik od niego sprawdziłem całą wiązkę elektryczna rozprułem kabelek po kabelku wszystko jest w świetnym stanie traktor odpala i pracuje nienagannie do czasu błędu jeśli ktoś ma jakiś pomysł albo wiedzę żeby pomóc jest to deutz-fahr Agroplus 315 ecoline
ZKDU0402W0TD26156
Z 2014 roku
Witam ciezko mi powiedzieć niby co 300 moto godzin ale nie mam wglądu do ich kajeciku czy faktycznie była ale jest duża szansa że te 300 jest dużo przestrzelone