Witam. Chciał bym kupić sobie płytę indukcyjną, tylko zastanawiam się czy nie będzie to drożej niż gazem, Możecie coś doradzić ?
Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over thereabuhamza wrote:Ja mam Boscha już 3 rok i działa. Nie padł żaden dotyk ani nic innego.Error531 wrote:abuhamza wrote:A co takiego złego robią te firmy odnośnie AGD?Kup induckje będęzie taniej ciut niż gaz ale nie kupuj ani Bosch ani Siemens
A to, że jak w dwu letnich płytach pada nagminnie dotyk albo moduł mocy to nie jest złe?
abuhamza wrote:Ja mam Boscha już 3 rok i działa. Nie padł żaden dotyk ani nic innego.Error531 wrote:abuhamza wrote:A co takiego złego robią te firmy odnośnie AGD?Kup induckje będęzie taniej ciut niż gaz ale nie kupuj ani Bosch ani Siemens
A to, że jak w dwu letnich płytach pada nagminnie dotyk albo moduł mocy to nie jest złe?
Error531 wrote:abuhamza wrote:Ja mam Boscha już 3 rok i działa. Nie padł żaden dotyk ani nic innego.Error531 wrote:abuhamza wrote:A co takiego złego robią te firmy odnośnie AGD?Kup induckje będęzie taniej ciut niż gaz ale nie kupuj ani Bosch ani Siemens
Dodano po 45 [sekundy]:
abuhamza wrote:Ja mam Boscha już 3 rok i działa. Nie padł żaden dotyk ani nic innego.Error531 wrote:abuhamza wrote:A co takiego złego robią te firmy odnośnie AGD?Kup induckje będęzie taniej ciut niż gaz ale nie kupuj ani Bosch ani Siemens
abuhamza wrote:Nawzajem. Każdy ma swoje przekonania.Error531 wrote:abuhamza wrote:Ja mam Boscha już 3 rok i działa. Nie padł żaden dotyk ani nic innego.Error531 wrote:abuhamza wrote:A co takiego złego robią te firmy odnośnie AGD?Kup induckje będęzie taniej ciut niż gaz ale nie kupuj ani Bosch ani Siemens
Dodano po 45 [sekundy]:
Dobrze to niech Ci służy. Bądź pozdrowiony.
Ja nigdy nie będę miał przekonania do marki tych płyt.