Witam.
Mam stare autko ze sterownikiem KME DIEGO G3, który ma oznaczenie 4 cyl USA. Nie pali na gazie i nie paliło od nie wiadomo kiedy wg poprzedniego właściciela. Gaz dochodzi do "wtrysków", elektrozawory na butli i parowniku działają prawidłowo, ale na każdym wtryskiwaczu po przekręceniu kluczyka na zapłon ( bez odpalania ) jest 8V, zakładam że mosfety poszły się paść na łąkę
. Na wiadomym portalu "randkowym" jest masa tych sterowników ale bez oznaczenia USA. Czy może mi ktoś znający temat podpowiedzieć czy mogę zamienić ten sterownik "4cyl usa" na "4cyl nie usa" i ewentualnie czym się różnią te wersje. Taniej kupić używkę niż komplet mosfetów i okolicznej drobnicy. Mądralom za porady w stylu: "jedź do gazownika" z góry dziękuję, nie wnoszą nic wartościowego.
Pozdrawiam.
Mam stare autko ze sterownikiem KME DIEGO G3, który ma oznaczenie 4 cyl USA. Nie pali na gazie i nie paliło od nie wiadomo kiedy wg poprzedniego właściciela. Gaz dochodzi do "wtrysków", elektrozawory na butli i parowniku działają prawidłowo, ale na każdym wtryskiwaczu po przekręceniu kluczyka na zapłon ( bez odpalania ) jest 8V, zakładam że mosfety poszły się paść na łąkę

Pozdrawiam.