Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Skoda fabia 1.4tdi 2004r - Fabia błędy z vag lite

Matex1224 13 Jul 2020 18:54 936 6
    Matex1224
    Level 4  
    Witam,
    mam bardzo wielką prośbę czy mógłby ktoś mniej wiecej powiedziec od czego szukac w tych błędach i czy one są związane z abs w ktorych mam błędy poniżej zdjęcia ale to na dniach będę naprawiać.
    Błędy z zdjęcia.
    18027 (P 1619) - świeca żarowa/ przekaźnik lub obwód podgrzewania otwarty/zwarty do masy\
    18061 P1653 468D Moduł ABS - złe funkcjonowanie (tu nie jestem pewny) dlatego dodaje Skoda fabia 1.4tdi 2004r - Fabia błędy z vag lite

Z góry Bardzo Dziękuje.
    Anonymous
    Level 1  
    Matex1224
    Level 4  
    bezpieczniki git a te swiece żarowe jak sprawdzic bo dieslem zbytnio nie interesowalem sie i to dla mnie amatorka, Ale w zime dobrze odpalał więc to moglyby byc swiece?
    tzok
    Moderator of Cars
    W module ABS też masz 2 kody usterek, których nie widać na zdjęciu. Po co wklejasz zdjęcie, jak możesz zapisać raport i wkleić plik tekstowy?
    marfur30
    Level 25  
    Znaczenie błędu 18061/P1653/005715 - Please check DTC Memory of ABS Controller - czyli sprawdż błędy w sterowniku ABS , a ty ich nawet nie pokazałeś więc jakiej pomocy oczekujesz ?
    Co do pierwszego błędu wystarczy że jedna świeca padnie i się wyświetli , a zapalał będzie w miarę normalnie.
    Matex1224
    Level 4  
    Może nie jasno napisałem. CO ZWIĄZANE Z ABS WIEM CO DOLEGA I JESTEM W TRAKCIE NAPRAW i dlatego nie wstawialem błędów z absu. Głownie chodzilo mi o ten pierwszy. A co do swiec to w jaki sposob można je sprawdzic?
    Anonymous
    Level 1