Proszę o pomoc w następującej sprawie.
Karta bluetooth + wifi nazywa się Comtech 746B.
Producent oferuje sterowniki pod Windows 10 64 bity, ale Windows 10 po ich instalacji pisze, że wystąpił błąd o kodzie 31, czyli, że wystąpił błąd i Windows nie może używać tego sterownika - chodzi o sterownik do Realtek Bluetooth Adapter.
Nie pomogło ani znalezienie sterownika po identyfikatorze sprzętowym:
USB\VID_0BDA&PID_C820&REV_0200&MI_00
USB\VID_0BDA&PID_C820&MI_00
ani programy Driver Easy ani Driver Magician.
Oto informacja z właściwości Realtek Bluetooth Adapter:
"To urządzenie nie pracuje poprawnie, ponieważ system Windows nie może załadować sterowników wymaganych dla tego urządzenia. (Kod 31)
{Operacja nie powiodła się}
Żądana operacja nie powiodła się."
Czy mogę zrobić coś jeszcze, aby zaczęło to poprawnie działać?
Zaczęło się od tego, że karta bluetooth w komputerze stacjonarnym nie widzi słuchawek Bose (laptopy widzą się z nimi bez problemu, ale nie komputer stacjonarny). Niestety, zakup karty bluetooth na USB, który miał rozwiązać ten problem wcale go nie rozwiązał, tylko stworzył kolejny problem ze sterownikami.

Karta bluetooth + wifi nazywa się Comtech 746B.
Producent oferuje sterowniki pod Windows 10 64 bity, ale Windows 10 po ich instalacji pisze, że wystąpił błąd o kodzie 31, czyli, że wystąpił błąd i Windows nie może używać tego sterownika - chodzi o sterownik do Realtek Bluetooth Adapter.
Nie pomogło ani znalezienie sterownika po identyfikatorze sprzętowym:
USB\VID_0BDA&PID_C820&REV_0200&MI_00
USB\VID_0BDA&PID_C820&MI_00
ani programy Driver Easy ani Driver Magician.
Oto informacja z właściwości Realtek Bluetooth Adapter:
"To urządzenie nie pracuje poprawnie, ponieważ system Windows nie może załadować sterowników wymaganych dla tego urządzenia. (Kod 31)
{Operacja nie powiodła się}
Żądana operacja nie powiodła się."
Czy mogę zrobić coś jeszcze, aby zaczęło to poprawnie działać?
Zaczęło się od tego, że karta bluetooth w komputerze stacjonarnym nie widzi słuchawek Bose (laptopy widzą się z nimi bez problemu, ale nie komputer stacjonarny). Niestety, zakup karty bluetooth na USB, który miał rozwiązać ten problem wcale go nie rozwiązał, tylko stworzył kolejny problem ze sterownikami.