klapouszek4 wrote: A ja bym się nie zgodził z przedmówcą, karta GTX 1050 nie jest prądożerną kartą, katalogowo ma chyba nawet mniej niż 100W poboru jak dobrze kojarzę.
Napiszę tak, syn ma bardzo podobną konfigurację tylko ze ma tą kartę z 4 gb papięci i 16gb ram i też gra w tą grę, i z tego co widzę ma tylko 60 stabilnych fps, więcej raczej nie wyciągniesz. Karta jest ogólnie bardzo energooszczędna i nie przegrzewa się co daje jej zwiększoną żywotność i dlatego mu ją zakupiłem po spaleniu poprzedniej GTX560TI. Do Forta zupełnie mu wystarcza, tylko że nie ma wszystkich ustawień na najlepsze, jak będziesz zainteresowany to mogę wysłać Ci zdjęcie jego ustawień w tej grze. Pozdrawiam serdecznie
Witam jak mozna to niech pan wyślę ustawienia w grze. A jaki ma syn zasilacz?
Dodano po 7 [minuty]: klapouszek4 wrote: A ja bym się nie zgodził z przedmówcą, karta GTX 1050 nie jest prądożerną kartą, katalogowo ma chyba nawet mniej niż 100W poboru jak dobrze kojarzę.
Napiszę tak, syn ma bardzo podobną konfigurację tylko ze ma tą kartę z 4 gb papięci i 16gb ram i też gra w tą grę, i z tego co widzę ma tylko 60 stabilnych fps, więcej raczej nie wyciągniesz. Karta jest ogólnie bardzo energooszczędna i nie przegrzewa się co daje jej zwiększoną żywotność i dlatego mu ją zakupiłem po spaleniu poprzedniej GTX560TI. Do Forta zupełnie mu wystarcza, tylko że nie ma wszystkich ustawień na najlepsze, jak będziesz zainteresowany to mogę wysłać Ci zdjęcie jego ustawień w tej grze. Pozdrawiam serdecznie
Mysle tez nad wymiana pasty termoprzewodzącej, poniewaz jak komputer sie bardziej rozgrzeje to wystepuje wiecej spadek fps.