Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

HGS-Data - Hella Gutmann Solutions

kubas10 01 Sep 2020 19:46 2739 6
Texa Poland
    kubas10
    Level 25  
    Witam, odsprzedam login do HGS-DATA, ważność 3 lata.
  • Texa Poland
  • Texa Poland
    kubas10
    Level 25  
    Telefon aktualny ?
    kubas10
    Level 25  
    Login obowiązuje od 1.09.2020r do 31.08.2023
    Domart
    Level 2  
    HGS DATA to największy badziew jaki widziałem. Stek bzdur i nieprawda zawarta w ich danych poraża.
    Na pierwszej fotce pokazują kolejność cylindrów w Volvo S40II 1.6D. Naprawdę jest odwrotnie.
    Na drugiej fotce widać położenie sterownika świec żarowych (dolny prawy róg komory w czerwonym kółku) w citroenie NEMO 1.4HDI. Tak naprawdę jest w lewym górnym rogu widać go na zdjęciu. HGS-Data - Hella Gutmann Solutions HGS-Data - Hella Gutmann Solutions
    Domart
    Level 2  
    W pojazdach PSA, inne firmy liczą według swojego uznania i Volvo liczy od rozrządu. Informacja z serwisu volvo.
    HGS DATA poszły po najmniejszej linii oporu i przekopiowało dane z PSA. Pytanie tylko do jakiego stopnia można ufać takim danym. A co będzie jeżeli momenty dokręcenia śrub będą zmyślone? Zamieszczenie sterownika świec żarowych, to naprawdę żadna filozofia, aby rzetelnie przedstawić położenie tego sterownika, ale olali to i liczy się kasa za sprzedane subskrypcje. Otrzymałem info od HGS data, że nie zwrócą mi kasy, jeżeli udowodnię im bzdury i nieprawdę w programie. Znaczy to, że jest to zwykłe okradanie ludzi z pieniędzy.