Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

[Solved] Komórka dla seniorów GOTZE & JENSEN GFE36 - nieznana ikona

_Anonim_ 02 Sep 2020 13:36 5085 7
    _Anonim_
    Level 2  
    Ostatnio na komórce dla seniorów GOTZE & JENSEN GFE36 pojawiła się taka ikona, której nie potrafię rozpoznać. Czy ktoś wie co to może być?
    Komórka dla seniorów GOTZE & JENSEN GFE36 - nieznana ikona
  • Helpful post
    kumpel63
    Level 2  
    Nie wiem co ta ikona oznacza, ale naciśnij 0 (zero) i przytrzymaj 3-4 sekundy. Pojawi się znaczek i info "Normalne" - fotka nr 1 i ikonka zniknie - fotka nr 2. Żeby nasza ikonka pojawiła się ponownie wystarczy ponownie przytrzymać zero 3-4 sekundy. Wtedy wyskakuje info "Odkryty" - fotka nr 3 i znów ją mamy - fotka nr 4.
    Gdybyś odkrył co ta ikonka i powyższe info oznaczają proszę o odpowiedz. Komórka dla seniorów GOTZE & JENSEN GFE36 - nieznana ikona Komórka dla seniorów GOTZE & JENSEN GFE36 - nieznana ikona Komórka dla seniorów GOTZE & JENSEN GFE36 - nieznana ikona Komórka dla seniorów GOTZE & JENSEN GFE36 - nieznana ikona
  • Helpful post
    staś pytalski
    Level 39  
    Na moje to jakiś profil związany z dzwonkami. Proponuję zadzwonić z innego telefonu, na ten którego temat dotyczy i sprawdzić jak dzwonki dzwonią w opcji normalny, a jak w opcji odkryty. Kiedyś w Nokii # wywoływał profil cichy, gdzie była tylko wibracja. Odkryty możliwe, że to taki profil bardzo głośnych dzwonków.
  • Helpful post
    kumpel63
    Level 2  
    Sprawdziłem metodą "prób i błędów". Faktycznie można ustawić swój drugi profil dzwonków, ale nie można w nim całkowicie wyciszyć telefonu tylko na wibracje.
    Chyba trochę rozwiązaliśmy problem. :D
  • Helpful post
    staś pytalski
    Level 39  
    Może te profile są edytowalne, zmień, zapisz ustawienia w profilu i sprawdź.
  • Helpful post
    agawojtczyk
    Level 1  
    Jest to ikona że są włączone wibracje w tel
    _Anonim_
    Level 2  
    Dziękuje za odpowiedzi.