Przyciski działają, da się nimi sterować, baterię wyjąłem bo się rozleciała do końca, wcześniej jak była to telefon sam się wyłączał podejrzewam przez to, że była napuchnięta, działo się też to samo, telefon na początku przy napuchniętej baterii reagował normalnie, lecz później pojawiało się to co na zdjęciu i tak już zostało do teraz, problem jest w tym, że nie mam innej baterii i chciałem się dowiedzieć czy to faktycznie wina tego, że była już zepsuta i że jej teraz nie ma w telefonie i w obu przypadkach to samo się dzieje. Czy problem leży w systemie czy coś innego.. Pytam bo może ktoś miał podobny przypadek czy można problem rozwiązać z wyjętą baterią, czy to głębszy problem, mam nadzieję, że to tylko bateria i, że podłączenie nowej by pomogło, ale też nie wiem czy mam ryzykować i kupić nową, czy nie bo może to być głębsza sprawa..
huawei gdy jest podłączony do ładowarki to uruchamia się parę razy pojawia się i znika logo a następnie włącza się eRecovery, aby zainstalować najnowsze oprogramowanie/reset do ustawień fabrycznych, po kliknięciu 1 opcji po kilku sekundach jak jest pobierane oprogramowanie to wyskakuje błąd i nie chce pobierać, jak kliknę reset fabrycznych to niby go zrobi ale potem wraca do punktu wyjścia i tel na nowo się włącza parę razy logo i znowu eRecovery..