Używam jednego pilota.Inne piloty od wieży i tv odłożę poza zasięg i zobaczymy.Pozdrawiam
Dodano po 13 [minuty]:
pecik wrote: Używam jednego pilota ,okey inne piloty od wieży i tv odłożę poza zasięg i zobaczymy.Pozdrawiam
Tylko teraz poczekamy trochę ,bo nie raz wariował po włączeniu,albo po dłuższej chwili od włączenia. Teraz na razie gra dobrze poczekamy.Pozdrawiam
Dodano po 47 [minuty]:
pecik wrote: Używam jednego pilota ,okey inne piloty od wieży i tv odłożę poza zasięg i zobaczymy.Pozdrawiam
Dodano po 13 [minuty]:
Tylko teraz poczekamy trochę ,bo nie raz wariował po włączeniu,albo po dłuższej chwili od włączenia. Teraz na razie gra dobrze poczekamy.Pozdrawiam
Piloty sprawdziłem pod względem baterii są okey,zwarcia piloty raczej nie mają.
Tylko zauważyłem że procesor w tunerze jest gorący,tzn.parzy w palec.Jak na razie nie włącza się menu ale tak wcześniej było albo menu zaraz po włączeniu lub po dłuższym graniu.Czekamy.
Dodano po 9 [godziny] 22 [minuty]:
Zaczęło się menu włączać po pół godzinie na procesor przykleiłem na pastę radiator jak na razie działa dobrze,ale według mnie jest to rozwiązanie doraźne,nie wiadomo dlaczego się grzeje procesor? Może ktoś jeszcze ma pomysł.Pozdrawiam