Na tranzystorach owszem - da się zrobić, ale nie wiem czy masz świadomość, ze taki (nawet prosty) układ zajmie kilkakrotnie większą powierzchnię a i ilość ścieżek wzrośnie znacząco.
Nie wiem czemu upierasz się na malowanie markerem - jeśli powodem jest np. brak drukarki laserowej, czy też nigdy w ten sposób (termotransfer) nie robiłeś płytek, to rozważyłbym jednak rozwiązanie prostsze - Idziesz z projektem płytki wydrukowanym na plujce i arkuszem papieru kredowego do punktu xero i prosisz o wykonanie kopii na tymże arkuszu. Sposób wykonania termotransferu jest opisany w sieci co najmniej kilka razy, zresztą i na forum też można odszukać kilka tematów gdzie jest to dokładnie wyjaśnione. Wierz mi - będzie zdecydowanie łatwiej niż rysowanie skomplikowanej płytki na tranzystorach, a i przy okazji wyjdzie taniej....
Osobiście z płytkami malowanymi markerem rozstałem się kilkanaście lat temu co najmniej - jeśli już, to najwyżej markerem retuszuję ewentualne niedoróbki na pcb po termotransferze. Ostatnia płytka jaką malowałem to był zasilacz - cztery diody i kondensator.... Po prostu nie opłaca się męczyć.
Nie pomagam poprzez PW. W razie wątpliwości proszę o post w temacie.