Czy mogę użyć zasilacza antenowego do tunera radiowego Sony ST-S310? Jako anteny używam anteny telewizyjnej. Czy podłączenie zasilacza antenowego nie uszkodzi tunera? A jeżeli nie to czy wzmocni sygnał i jakby powiększy zasięg mojej anteny?
Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over thereSP5IT wrote:Jak zrobisz to źle to możesz zepsuć.
Podłączałeś karnisz? Może zadziała lepiej niż antena TV?
Awyrdonyt wrote:Drugi koniec - tutaj będzie magia; żyłę środkową zwieramy z ekranem
Awyrdonyt wrote:To jest dokładny opis
Tomasz Piaskowski wrote:na niektórych stacjach które bardzo lubię np: Złote Przeboje mam tylko dwie kreski na tunerze.
Tomasz Piaskowski wrote:Zasilacz jest niezbędny w przypadku anteny aktywnej (ze wzmacniaczem).Czy mogę użyć zasilacza antenowego do tunera radiowego
Tomasz Piaskowski wrote:Aktywna, czy pasywna? Podaj model tej anteny.Jako anteny używam anteny telewizyjnej.
Tomasz Piaskowski wrote:Czy mogę użyć zasilacza antenowego do tunera radiowego Sony ST-S310? Jako anteny używam anteny telewizyjnej. Czy podłączenie zasilacza antenowego nie uszkodzi tunera? A jeżeli nie to czy wzmocni sygnał i jakby powiększy zasięg mojej anteny?