Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Bentley DC-950 - blokada rodzicielska

18 Oct 2005 21:52 1175 4
    Anonymous
    Anonymous  
    Giciomen
    Level 17  
    Witam ,jak masz na pilocie znaczek kluczyka przytrzymaj go nawet do 10 sek,jeśli nie zadzaiała mozesz sprubować stop na klawiaturze tez przez ok 10 sek.Jeśli pomogłem to :D
    ollala_b
    Level 2  
    Hej ja w moim odtwarzaczu mam to samo, tylko, do niektórych płyt, np. American Pie, mój dvd żąda hasła do filtru rodzinnego - ja niczego takiego nie ustawiałam i nie wiem, w jaki sposób wyłączyć. Kluczyka na pilocie nie mam a przytrzymanie stopu nie daje żadnych efektów ;-(
    raflo
    Level 13  
    W instrukcji od tego urządzenia jedyna wzmianka na ten temat jest taka-"PASSWORD: Aby zmienić hasło, należy wpisać 6 znaków alfanumerycznych, które bedą pełnić role nowego hasła."
    Jak mniemam trzeba wejść w menu, potem w funkcje password i zmienić hasełko. A dlaczego koledze włącza się tylko przy niektórych płytach to jest dosyć osobliwa zagadka na którą odpowiedzi nie udziele bo....jej nie znam.
    Powodzenia.
    maryann
    Level 37  
    W menu wielu sprzętów jest ustawienie poziomu filtru rodzinnego; jeżeli jest ustawiona jakaś środkowa wrtość, to wlaśnie puszcza filmy pół na pół. Przestaw.