Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

[Solved] toyota yaris 2019 - Mata do ogrzewania na siedzenie z alledrogo?...

Borutka 08 Feb 2021 09:25 294 5
    Borutka
    Level 29  
    Panowie chciałbym zapytać, czy ktoś miał do czynienia z takimi matami. Czy to się nadaje do użytku, jest bezpieczne, skuteczne i nie wydziela zapachów. Czy można wskazać jakieś wyroby godne uwagi? Ewentualnie jakie cechy powinna posiadać taka mata?
    Pozdrawiam
    Ravenx05
    Level 9  
    Nie reklamuję, ale możesz sprawdzić ten odcinek :)
    Pomiar trochę niedokładny, ale możesz sprawdzić komentarze i w biedronce możesz próbować upolować takie za 40zł, a podobno kilka lat dają radę ;)
    www .youtube.com / watch?v=DFkUobIwasI&ab_channel=TVNTurbo
    Borutka
    Level 29  
    Tylko że w Biedrze to będzie polowanie na gazetkę, a ja chciałem kupić teraz. Patrzyłem też na Norauto i w sumie to to samo, co na alledrogo. Czyli prawdopodobnie wszystko jest na tym samym poziomie?
    cuuube
    Level 29  
    Żonie do hondy jazz kupiłem taką toyota yaris 2019 - Mata do ogrzewania na siedzenie z alledrogo?...

Jest trochę niesforna, ale spełnia swoją funkcję doskonale.

Dzieciakom w foteliki, pod materiał zamontowałem takie toyota yaris 2019 - Mata do ogrzewania na siedzenie z alledrogo?...jedna mata, w jeden fotelik...
    Zadowolone, że hej, drugą zimę.
    Borutka
    Level 29  
    Dokonałem już zakupu. Wykonana jest z tkaniny, co wydawało mi się wygodniejsze w użyciu. Cena niska, dam znać co to warte. toyota yaris 2019 - Mata do ogrzewania na siedzenie z alledrogo?...
    Borutka
    Level 29  
    Sposób mocowania, ogólna jakość wykonania i wygląd bez uwag. Grzanie w zasadzie tylko w centralnej części maty, jednak pozytywne doznania oczywiście są i gadżet jest pomocny przy aktualnych mrozach.