Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Jak ominąć konieczność zalogowania się na konto Google w HUAWEI-u P9 Lite?

Gumekxd 17 Feb 2021 14:21 825 11
    Gumekxd
    Level 6  
    Witam. Mam problem z telefonem jak w tytule, dostałem go jako prezent i sformatowałem myśląc że będzie wszystko normalnie jak nowy telefon, lecz nie. Trzeba zalogować się na konto Google poprzedniego właściciela. Czy jest jakaś możliwość aby to pominąć, żeby nie trzeba było się logować na tamto konto?
    Proszę o szybkie odpowiedzi do poradnika lub jakieś podpowiedzi
    OPservator
    Level 36  
    Usunąć blokadę. Serwisy biorą 50+ za to. Możesz spróbować sam. Użyj lupki, bo jeszcze w tym miesiącu był poruszany ten temat.
    tino2003
    Admin of GSM Group
    Zalogować się na poprzednie konto i wtedy z poziomu telefonu usunąć je i dodać swoje.
    staś pytalski
    Level 39  
    W przypływie wolnego czasu, można obejrzeć poradniki na YouTube, może któryś z filmów zadziała i ominiesz blokadę.
    Gumekxd
    Level 6  
    staś pytalski wrote:
    W przypływie wolnego czasu, można obejrzeć poradniki na YouTube, może któryś z filmów zadziała i ominiesz blokadę.
    prujuje kilka dobrych kilka godzin i nic :(

Dodano po 33 [sekundy]:

OPservator wrote:
    Usunąć blokadę. Serwisy biorą 50+ za to. Możesz spróbować sam. Użyj lupki, bo jeszcze w tym miesiącu był poruszany ten temat.
    Jakiej lupki? Może ktos podlinkować to?
    staś pytalski
    Level 39  
    Lupka w sensie wyszukiwarka, filmy może żeby było Ci łatwiej musisz szukać pod model nie wiem jaki masz ten p9 lite - VNS czy PRA. Model masz na klapce z tyłu.
    tino2003
    Admin of GSM Group
    Dostałeś jako prezent, darczyńca był właścicielem czy znalazł telefon na ulicy ?
    Pazur1988
    Level 10  
    Wyszukaj na youtube odpowiedni filmik dedykowany dla twojego modelu telefonu i działaj.
    Gumekxd
    Level 6  
    tino2003 wrote:
    Dostałeś jako prezent, darczyńca był właścicielem czy znalazł telefon na ulicy ?
    BYŁ WŁASCICIELEM NA 100%

Dodano po 37 [sekundy]:

Pazur1988 wrote:
    Wyszukaj na youtube odpowiedni filmik dedykowany dla twojego modelu telefonu i działaj.
    łatwo powiedzieć tak próbuje wszystkie poradniki jakie znajde ale nic nie działa
    tino2003
    Admin of GSM Group
    Gumekxd wrote:
    BYŁ WŁASCICIELEM NA 100%

Więc niech poda dane do logowania. To najprostsza opcja.
    Gumekxd
    Level 6  
    tino2003 wrote:
    Gumekxd wrote:
    BYŁ WŁASCICIELEM NA 100%

Więc niech poda dane do logowania. To najprostsza opcja.
    YMM zapytałem sie o emaila i hasło i powiadział że tam nigdy konta googe nie było (napewno było tylko nie pamięta)
    tino2003
    Admin of GSM Group
    Więc jak nie dajesz rady sam to pozostaje serwis. Filmiki z youtuba to jedyne narzędzie jak się nie ma boxów serwisowych.