Polecam zebys go zabral na nieestradowy koncert.Byc moze wtedy on nam powie co to jest, bo Ty nie chcesz.
Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over there@Darecki wrote:Panowie spokojnie nie chciałem doprowadzić do jakiegokolwiek sporu
PawelChester wrote:Czyli nie masz argumentów w ręce aby doradzić autorowi w zakupie kolumn.Powiedzialem i najpierw czekam na odpowiedzi
PawelChester wrote:A ja ci odbije piłeczkę że to jego post i jak masz zamiar se pogadać bo nie masz z kim na zmywaku to załóż temat na HydePark-u kolejny raz Ci doradzam.Ja rozmawiam z Toba a nie z nim
PawelChester wrote:Koncze to i dalej bede ignorowal Twoje posty
PawelChester wrote:Szkda tylko, ze tymi bzdurami wprowadzasz innych w blad
PawelChester wrote:Koncze to
@Darecki wrote:Zależy mi na głębi i jakości z rezerwa dynamik
sunrise84 wrote:Głębia była jednak nieco spłaszczona, który to zabieg nie działał nazbyt dobrze w przypadku klasyki, gdzie oddalone źródła traciły na przejrzystości.
sunrise84 wrote:
@Darecki wrote:Dali 450
@Darecki wrote:b&w dm309
@Darecki wrote:Heco Mythos 500
gadek80 wrote:Tak samo jest tutaj. Uważam, że autor ma już wystarczająco dużo propozycji, że prośba o podanie jeszcze jakiś to już objaw całkowitego niezdecydowania i zaczynam odczuwać, że cały czas będzie niezadowolenie, bo tak naprawdę nie wiedząc co się chce żaden wybór nie będzie właściwy.
@Darecki wrote:Zatem rozglądam się za wyżej wymienionymi nie będąc niezadowolonym
gadek80 wrote:Kolego sunrise84 już nie będę kolejnego wątku zakładał, może będziesz mi mógł udzielić rady