Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over theremaciacho wrote:a czy tam nie powinno byc inne
maciacho wrote:Jakie jest zazwyczaj stosowane z łożyskiem 6307
maciacho wrote:Moze ktos wsadził coś innego, dlatego pralka po kolejnych 2 latach pracy znowu się zepsuła?
maciacho wrote:Ogólnie jak zobaczyłem electrolux made in italy to wiedzialem ze sie zepsuje.
maciacho wrote:No po kilkunastu miesiącach rozwala się simer i łożyska padają,
maciacho wrote:Buhahaha wina użytkownika to jedyna że kupił ten sprzęt z milionem funkcji nikomu nie potrzebnych
maciacho wrote:Nie nawidzę zaśmiecania i lubię sam naprawiać wszystko ale tutaj producent zmusza mnie do tego aby wypp.ł na śmietnik.
mrice wrote:maciacho wrote:Ogólnie jak zobaczyłem electrolux made in italy to wiedzialem ze sie zepsuje.
Ciesz się, ze nie made in china![]()
maciacho wrote:Tak widziałem cenę 950zł całość to ja wolę na śmietnik pralkę wyrzucić i kolejna to napewno nie electrolux tylko najtańsza za 650zl.
Dodano po 1 [minuty]:
A ten pierścień miedziany to zdejmowalny jest jakoś? Krzyżak próbowałem odkręcić ale nie da rady tak wszystko zakamienione.
maciacho wrote:tania jak barszcz
maciacho wrote:Wygra ten producent, który zaproponuję produkt zgodny z dbaniem o środowisko i tą mentalnością.
maciacho wrote:tak dzięki, pasuje i cenę już obniżyli na stronie electroluxa na 793zł a więc tutaj odrobinę taniej. Jak zejdą do 600zł to kupię i naprawię, a jak na razie to kupiłem praklę LG gdzie bęben jest rozbieralny i to było podstawą przy zakupie.