Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Peugeot 307 2.0 HDI - nie odpala po naprawie

Adulek12 22 Feb 2021 21:34 294 5
    Adulek12
    Level 2  
    Witam, oddałem ostatnio do warsztatu Peugeota gdyż był problem z odpalaniem, mechanik stwierdził ze winne są świece żarowe i sterownik świec wymienił, po czym stwierdził że trzeba wymienić akumulator. Następnego dnia wysiadł rozrusznik. Odzyskałem auto po tygodniu koszt 1500 pln, odpalał przez ok 2 dni, później problem wrócił i znów jestem głupi. Jeśli ktoś coś może doradzić, poradzić, pomóc będę wdzięczny
    Tuseras_09
    Level 12  
    Ja polecę złożenie reklamacji na piśmie. Tylko to pomoże, żebyś nie został bardziej wykiwany. Co do auta sprawa podpiąć lexie, pewnie przedlift na motoroli i wyrzuciło kluczyki z bsi.
    Adulek12
    Level 2  
    Przedlift jesli sie nie myle bosch. Reklamacji raczej nie zglosze bo swiece akumulator faktycznie byly kiepakiej kondycji. Nie daje mi spokoju co go męczy
    Tuseras_09
    Level 12  
    No to kup rower, skoro bijesz piątkę z mechanikiem oszustem. 1500 zł a auto nadal nie odpala. Fachowiec bierze za diagnozę 200-300zl, no tak ale lepiej wmawiać sobie że nie zostałeś wyr...ny
    User removed account
    Level 1  
    pepe150
    Level 36  
    Edc15c2 to komputer silnika od Boscha.
    Ale o Motorolę chodziło mu o BSI i mogło przy niskim napięciu zgubić klucze.
    Co nie zmienia faktu że zgłosiłeś się do niego z problemem którego dalej nie rozwiązał a kasę zapłaciłeś.