Cze¶ć
Poszukuję nowego piekarnika. Ważnym dosyć akcentem byłby łatwy sposób czyszczenia go. Czytałem na temat pyrolizy i osoby skarż± się, że pękaj± im szyby w piekarniku w trakcie tego procesu albo przestaje on działać. Więc nie wiem czy to pojedyncze przypadki czy lepiej nie ryzykować i i¶ć w czyszczenie parowe ewentualnie katalityczne [piekarnik jest używany praktycznie codziennie, więc nie wiem czy nie będzie trzeba co chwilę go czy¶cić]?
Przy okazji wybrałem typy:
Pyroliza:
- CANDY FCPK606XL;
- GORENJE BPS737E301BG;
- Amica EB7521B Fine Pyroliza**
Parowe:
- BEKO BIM22301X;
- ELECTROLUX EOF3H40X;
- GORENJE BO735E11X;
Kataliza:
- AMICA ED37619B X-TYPE**;
- BEKO BIR24303BCS
- WHIRLPOOL AKP 786 IX
**pytanie do Amica: kiedy¶ miałem piekarnik zintegrowany z kuchni± i słabo dopiekał dół - zawsze trzeba było te 15-20 min dać więcej. Z tego co czytam opinie niektórzy w piekarnikach Amicii dalej to zauważaj±. Czy to pojedyncze przypadki czy "ten typ tak ma"?
Poszukuję nowego piekarnika. Ważnym dosyć akcentem byłby łatwy sposób czyszczenia go. Czytałem na temat pyrolizy i osoby skarż± się, że pękaj± im szyby w piekarniku w trakcie tego procesu albo przestaje on działać. Więc nie wiem czy to pojedyncze przypadki czy lepiej nie ryzykować i i¶ć w czyszczenie parowe ewentualnie katalityczne [piekarnik jest używany praktycznie codziennie, więc nie wiem czy nie będzie trzeba co chwilę go czy¶cić]?
Przy okazji wybrałem typy:
Pyroliza:
- CANDY FCPK606XL;
- GORENJE BPS737E301BG;
- Amica EB7521B Fine Pyroliza**
Parowe:
- BEKO BIM22301X;
- ELECTROLUX EOF3H40X;
- GORENJE BO735E11X;
Kataliza:
- AMICA ED37619B X-TYPE**;
- BEKO BIR24303BCS
- WHIRLPOOL AKP 786 IX
**pytanie do Amica: kiedy¶ miałem piekarnik zintegrowany z kuchni± i słabo dopiekał dół - zawsze trzeba było te 15-20 min dać więcej. Z tego co czytam opinie niektórzy w piekarnikach Amicii dalej to zauważaj±. Czy to pojedyncze przypadki czy "ten typ tak ma"?