Mam problem z "Tv Samsung 55 cali Led Eu7122" telewizor ma około 3 lat! opiszę sytuacje Telewizor od 3 miesięcy gaśnie tzn wyłącza się na 5-10sek i włącza się na nowo ekran, gaśnie do czarnego nie ma nic, dzieję się tak tylko jak oglądam tv na cyfrowym Polsacie dekoder EvoBox Biały- a gdzie problem? mam podłączone pod niego Soundbar Samsunga złączem '' nie znam się taki cienki kabelek'' potem poprzez HDMI mam podłączone konsole Ps5 i Ps4 jeżeli gram na konsoli nawet 10h telewizor ani razu się nie wyłączy jeżeli włącze tv wyłącza się od czasu do czasu co godzine dwie czasem 4h gaśnie. Dekoder podłączony HDMI, jakie próby robiłem: wymiana kabli HDMi- nie pomogło. Wymiana dekodera na nowy 2x - nie pomogło. Nie mam włączonych żadnych ustawień żadnych trybów do wyłączania stanu uśpienia itp. Kolejna sprawa sygnały anten mam w graniach 98% procent sygnał i jakieś 70-85% jakość więc to też odpada. Jeżeli ktoś miał taki Kosmiczny przypadek proszę o Pomoc, bo piszą że kondensatory itp ale po opisaniu sytuacji gasnął by też przy graniu!