Wymagania proste. Dual sim, 5G, RFC, Android (lub OS), usb C (najlepiej ładowanie bezprzewodowe), dużej pojemności bateria.
Zdaje sobie sprawę że nie można mieć wszystkiego na raz i być może nie mieszczę się w tej cenie.
Dual sim -tak.
5G -tak.
RFC -wskazane jak nie wyrobie się w cenie to rezygnuję z czytnika.
Android -tylko ze względu na to ze dużo aplikacji jest na niego i czasami zachodzi potrzeba ich użycia, OS też nie wykluczam.
Złącze USB C. (szybkie ładowanie)
No i inne złącze do przesłania danych na komputer -w komputerze są tylko USB.
Z lądowania bezprzewodowego mogę zrezygnować choć wskazane (mam taki power bank warto wykorzystać).
Dużej pojemności bateria -potrzeba pracy z internetem wręcz ciągła -telefon będzie często służył za router.
Przeglądałem sklepy internetowe ale tam brak wyboru opcji, albo opisy minimalne i nie wiadomo co posiada.
Na Allegro wolałbym zakupu uniknąć, jak już to znany sklep internetowy.
Wiadomo że każdy chce mieć ful wypasiony.
Nie duże wymagania proszę o pomoc w doborze.
Zdaje sobie sprawę że nie można mieć wszystkiego na raz i być może nie mieszczę się w tej cenie.
Dual sim -tak.
5G -tak.
RFC -wskazane jak nie wyrobie się w cenie to rezygnuję z czytnika.
Android -tylko ze względu na to ze dużo aplikacji jest na niego i czasami zachodzi potrzeba ich użycia, OS też nie wykluczam.
Złącze USB C. (szybkie ładowanie)
No i inne złącze do przesłania danych na komputer -w komputerze są tylko USB.
Z lądowania bezprzewodowego mogę zrezygnować choć wskazane (mam taki power bank warto wykorzystać).
Dużej pojemności bateria -potrzeba pracy z internetem wręcz ciągła -telefon będzie często służył za router.
Przeglądałem sklepy internetowe ale tam brak wyboru opcji, albo opisy minimalne i nie wiadomo co posiada.
Na Allegro wolałbym zakupu uniknąć, jak już to znany sklep internetowy.
Wiadomo że każdy chce mieć ful wypasiony.
Nie duże wymagania proszę o pomoc w doborze.