Przesłany link oferuje polskie wyroby, to się chwali. Ceny oczywiście znacznie wyższe niż u Chińczyków, lecz jakość prawdopodobnie też odpowiednio lepsza. Jednakże ostatecznie zaufałem "myfrendom" i kupiłem ten produkt o mocy 2000/1000 W: https://pl.aliexpress.com/item/4000750906935.html Podzielę się uwagami z miesięcznej eksploatacji . Podczas przerywanej pracy z narzędziami do 500 W samochód może pracować na wolnych obrotach (Xsara 1,6). Większe moce, a testowałem odkurzacz 700 W wymagają obrotów ok. 2500/min. I to jeszcze trzeba uważać! Przetwornica automatycznie wyłącza się po spadku napięcia poniżej 12 V. Dwukrotnie zlekceważyłem to ostrzeżenie i po krótkiej chwili włączyłem odkurzacz ponownie. Popracował parę minut i znów się wyłączył. Dałem sobie spokój, odłączyłem przetwornicę i wyłączyłem silnik. Pod wieczór spakowałem sprzęt i miałem zamiar pojechać do domu. I tu zonk, aku nie zakręcił. Przymusowe spanko, a nazajutrz konieczny rozruch Xsary za pomocą kolegi, który użyczył swojej "elektrowni samochodowej" do rozruchu silnika. Ot taka specyfika korzystania z przetwornicy, o którym to problemie ostrzegali koledzy w poprzednich postach.