Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

[Solved] Parrot ck3100 aktualizacja

Enszo89 27 Mar 2021 21:13 3912 10
    Enszo89
    Level 4  
    Posiada ktos obecna instalke zeby zaktualizowac parrot ck3100 za free przez bluetooth z laptopa bo nie chce mi sie polaczyc telefon z parrotem a zapewne stara wersja oprogramowania bo duzo telefonow jest zapiaanych i pisze ze blad polaczenia telefonu
  • Helpful post
    jacekw7
    Level 16  
    Tu masz dosyć dobrze opisane Link Podczas aktualizacji program sam pobierze najnowszą wersję. Powodzenia
    Enszo89
    Level 4  
    Pytanie skad pobrać plik do instalacji na komputerze chodzi o program Parrot software update tool ? Pobralem plik.txt i niestety ten link nie działa
    jacekw7
    Level 16  
    A proszę uprzejmie, plik w załączniku w wyświetlonym poście kolegi @bachin Link znalezione w innym temacie na Elektrodzie. Polski soft z literką "D"
    Tu był wpis o nowszym oprogramowaniu, tyle że do 3000 a nie 3100 jak zdążyłeś ściągnąć to nie wgrywaj !!!
    Enszo89
    Level 4  
    Dzieki bede próbować pytanie czy pobierac instalke uda sie bez blutacza czy bede musial szukac kabla jestem czarny w temacie ale trzeba probowac ogolnie parrot nie chce sie polaczyc z moim samsungiem a70 wyskakuje blad połączenia
    jacekw7
    Level 16  
    Zdecydowanie polecam użycie Laptopa
    Enszo89
    Level 4  
    Nie wgrywam narazie szukam programu zeby pobrac na laptopa i pozniej bede próbować laczyc sie z parrotem tylko mam model 3100

Dodano po 2 [minuty]:

Chodzi o to ze jak wchodze do auta to nie polaczy mi sie z telefonem zeby odbierac polaczenia dlatego chce go z aktualizowac i wyczyscic pamiec bo sa jakies telefony zapisane ale moj nie chce sie polaczyc chce pobrac program na laptopa by móc z aktualizowac parrota
  • Helpful post
    jacekw7
    Level 16  
    W moim poście numer 4 masz wsady do Parrota i program do laptopa
    Enszo89
    Level 4  
    Bede próbować w przyszłym tygodniu wrazie czego bede pisac puki co dzieki za pomoc odezwe sie co udalo sie zdziałać
    Enszo89
    Level 4  
    Udalo mi sie wkoncu polaczyc z parrot dzieki za pomoc :-) plusik dla kolegi
    Enszo89
    Level 4  
    Udalo mi sie wkoncu polaczyc z parrot dzieki za pomoc :-) plusik dla kolegi

Dodano po 1 [minuty]:

Aktualizacja oprogramowania i usuniecie starych telefonow z listy zapisanych urządzeń