Witam, mam następujący problem:
Od dawna mam problem z brakiem dźwięku przy starcie systemu. Rozwiązaniem tymczasowym jest przejście do ustawień dźwięku a następnie ułatwienia dostępu-ustawienia dźwięku -> zmień głośność urządzenia lub aplikacji -> rozwiąż problem
W celu wyeliminowania totalnie problemu próbowałem już:
- ponowne uruchomienie usługi windowsAudio
- reinstall sterowników realtek audio
- odinstalowanie wszelakich sterów dot. audio i restart pc {
problem po odinstalowaniu z menedzera urządz. nadal wystepuje. Po ponownym zainstalowaniu realteka nadal bez zmian 😐
Usługa była właczana jak i wylaczana
W miejscu C:\Windows\System32 znajduję się audiosrv.dll. - (film po usunieciu all sterów dot audio
}
jednakże problem nadal występuje po ponownym włączeniu PC
Co mogę zrobić (poza formatem) by problem znikł?
mój mikrofon: USB Camera-B4.09.24.1 (USB\VID_1415&PID_2000&M - Kamerka ps3 podpięty do USB w tylnym panelu do mb B450pro4
słuchawki: Encore Rockmaster oe podpięte do frontpanelu case`a 4000D
- jak to wygląda w menedzerze urządzeń
- film opisujący problem
Zauwazyłem ze po resecie uslugi konstruktor punktow koncowych audio i/lub windowsaudio nie ma wlasnie dzwieku u mnie
Jeśli brakuje jakiś informacji to piszcie to dopisze.
a bym zapomniał, specka pc:
b450pro4, r5 2600,1660super, corsair dominator 3600CL18, Coolermaster liquid240, veroM2-600W, dysk syst 256gb, dysk 1tb crucial mx500 1tb, stary hdd,
Usunąłem prowizję dla pliku. Nieładnie jest oczekiwać pomocy od innych i kazać płacić im punktami za pobranie zamieszczonego pliku. RADU23
-- Sry za prowizje dla pliku - ustawiałem automatycznie ponieważ nie wiedziałem co to znaczy bo nowy jestem na elektrodzie
Od dawna mam problem z brakiem dźwięku przy starcie systemu. Rozwiązaniem tymczasowym jest przejście do ustawień dźwięku a następnie ułatwienia dostępu-ustawienia dźwięku -> zmień głośność urządzenia lub aplikacji -> rozwiąż problem
W celu wyeliminowania totalnie problemu próbowałem już:
- ponowne uruchomienie usługi windowsAudio
- reinstall sterowników realtek audio
- odinstalowanie wszelakich sterów dot. audio i restart pc {
problem po odinstalowaniu z menedzera urządz. nadal wystepuje. Po ponownym zainstalowaniu realteka nadal bez zmian 😐
Usługa była właczana jak i wylaczana
W miejscu C:\Windows\System32 znajduję się audiosrv.dll. - (film po usunieciu all sterów dot audio
}
jednakże problem nadal występuje po ponownym włączeniu PC
Co mogę zrobić (poza formatem) by problem znikł?
mój mikrofon: USB Camera-B4.09.24.1 (USB\VID_1415&PID_2000&M - Kamerka ps3 podpięty do USB w tylnym panelu do mb B450pro4
słuchawki: Encore Rockmaster oe podpięte do frontpanelu case`a 4000D

- film opisujący problem
Zauwazyłem ze po resecie uslugi konstruktor punktow koncowych audio i/lub windowsaudio nie ma wlasnie dzwieku u mnie
Jeśli brakuje jakiś informacji to piszcie to dopisze.
a bym zapomniał, specka pc:
b450pro4, r5 2600,1660super, corsair dominator 3600CL18, Coolermaster liquid240, veroM2-600W, dysk syst 256gb, dysk 1tb crucial mx500 1tb, stary hdd,
Usunąłem prowizję dla pliku. Nieładnie jest oczekiwać pomocy od innych i kazać płacić im punktami za pobranie zamieszczonego pliku. RADU23
-- Sry za prowizje dla pliku - ustawiałem automatycznie ponieważ nie wiedziałem co to znaczy bo nowy jestem na elektrodzie