Minął 01 kwietnia 2021, tradycyjnie dzień żartów, jednak w ciągnącej się pandemicznej rzeczywistości często brakuje ochoty na żarty. Rok temu przygotowaliśmy dla Was materiał o nowym dziale elektroda.pl
Piece i piekarniki elektryczne, nowy dział hybrydowy w tym roku mimo dyskusji nie powstał konkretny pomysł na pierwszokwietniowy żart. Podobnie jak rok temu pojawiły się też głosy czy wypada poruszać temat prima aprilis w niebyt zabawnej covidowej sytuacji. Po przemyśleniu... czemu odmawiać sobie chociaż odrobiny rozrywki.
Korzystając z okazji życzę Wam zdrowych, wesołych i spokojnych Świąt Wielkiej Nocy!
Znalazłem kilka moim zdaniem udanych żartów o tematyce elektronicznej z 01 kwietnia 2021, czy trafiliście na inne?
Na stronie greencell bezprzewodowy kabel ładujący
Jest nawet materiał filmowy
Mi się podoba ten żart, jest nawet specyfikacja produktu
Elektromobilność i elektryczny polonez dostępny na jesieni 2021
130KM i 400km zasięgu za 59tyś zł...
Na kanale De-Kompozytor tajemniczy cartridge
udany pomysł:
Link
Piece i piekarniki elektryczne, nowy dział hybrydowy w tym roku mimo dyskusji nie powstał konkretny pomysł na pierwszokwietniowy żart. Podobnie jak rok temu pojawiły się też głosy czy wypada poruszać temat prima aprilis w niebyt zabawnej covidowej sytuacji. Po przemyśleniu... czemu odmawiać sobie chociaż odrobiny rozrywki.
Korzystając z okazji życzę Wam zdrowych, wesołych i spokojnych Świąt Wielkiej Nocy!
Znalazłem kilka moim zdaniem udanych żartów o tematyce elektronicznej z 01 kwietnia 2021, czy trafiliście na inne?
Na stronie greencell bezprzewodowy kabel ładujący
Jest nawet materiał filmowy
Mi się podoba ten żart, jest nawet specyfikacja produktu

Elektromobilność i elektryczny polonez dostępny na jesieni 2021

Na kanale De-Kompozytor tajemniczy cartridge

Link
Cool! Ranking DIY