Kolego Leszku,
0015 w Dec oznaczy w Bin tyle co 01111, czyli wyłączone pierwsze zabezpieczenie ... A końcowe 253 oznaczy Vtenmin.
0015 w Dec oznaczy w Bin tyle co 01111, czyli wyłączone pierwsze zabezpieczenie ... A końcowe 253 oznaczy Vtenmin.
Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over therexury wrote:
Wiem już wszystko. Mi wystarczy wyłączenie Vtenmin
W zasadzie można to samo można zrobić przez modbus.
mariuszd7 wrote:Mam pytanie odnośnie wersji KTLX 3-12 G3, czy w tej serii jest możliwość modyfikacji parametrów? Pytam ponieważ między falownikiem i przyłączem mam ponad 100m przewodu i przy bezchmurnym niebie falownik ciągle się rozłącza. Od godz. 9-16 praktycznie zero produkcji![]()
Rozmawiałem na ten temat z serwisem, mieli mi włączyć funkcję Q(u), ale chyba jeszcze tego nie zrobili.
mariuszd7 wrote:Mam pytanie odnośnie wersji KTLX 3-12 G3, czy w tej serii jest możliwość modyfikacji parametrów? Pytam ponieważ między falownikiem i przyłączem mam ponad 100m przewodu i przy bezchmurnym niebie falownik ciągle się rozłącza. Od godz. 9-16 praktycznie zero produkcji![]()
Rozmawiałem na ten temat z serwisem, mieli mi włączyć funkcję Q(u), ale chyba jeszcze tego nie zrobili.
Janusz_kk wrote:
A ta sieć to już kuriozum, 40V to naprawdę grubo jak to młodzież mówi.
ProblemPv wrote:Ma może ktoś pomysł na urządzenie które mógłbym podłączyć aby w tych godzinach pracowało i obniżyło napięcie 8-10 v?
msr99 wrote:A wtedy co?
msr99 wrote:Po takiej reklamie chyba wariat się zdecyduje