Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Maksymalna głośność z mikrofonu

dorotnik 05 Apr 2021 16:26 201 2
    dorotnik
    Level 2  
    Czy jest jakiś program podobny do programu Sound Booster ale taki żeby zamiast zgłaśniania głośników to żeby maksymalnie zgłaśniał nasłuchiwanie mikrofonu.

Używam laptopa z wbudowanym mikrofonem i kamerą z zainstalowanym 64 bitowym Windowsem 8.1.

Zrobiłem tak jak na nagraniu youtube.com/watch?v=tHl_wRH6zbU

How to Make Your Microphone Louder in Windows 10 - How to Boost Mic Volume - 2021 Tutorial

ale nie instalowałem programu Equalizera APO ale ustawiłem maksymalną głośność w Skype i maksymalną głośność mikrofonu i maksymalną głośność wzmocnienia mikrofonu w panelu sterowania.

Program Skype z Microsofta Store nie chciał się uruchomić nawet po zweryfikowaniu konta Microsoft to czy dałoby się go jakoś naprawić.

Zainstalowałem Skypa w normalnej wersji.

W Firefoxie obsługa Skype była wyłączona i w Google Chrome nie dało się włączyć rejestrowanie kamery nawet gdy ustawiłem w przeglądarce na zezwalanie kamery.

Jak można maksymalnie wymusić głośność rejestracji mikrofonu żeby rozmówcy jak najgłośniej słyszeli. Jakim programem?
    LEDówki
    Level 39  
    Mikserem głośności reguluje się czułość mikrofonu. CZasem jest dodatkowe pole oznaczone jako "mic boost" lub jakoś podobnie. Po jego zaznaczeniu sygnał z mikrofonu jest dużo bardziej wzmacniany. Jakość dźwięku można ocenić nagrywając coś programem Audacity.
    dorotnik
    Level 2  
    Co to jest skrót DPS z programu Bongiovi DPS?
    Maksymalna głośność z mikrofonu