Witam
Mam problem ze zgrywaniem zawartości pamięci S29AL032D70TFI04.
Przy próbie zgrania zawartości pamięci wyświetla mi się następujący błąd:
Gdy wyłączam opcję Check ID, zgrywanie zawartości rusza, ale po weryfikacji pojawia się bardzo dużo błędów.
Każda próba odczytu daje inną wartość błędu weryfikacji zawartości pamięci i buforu.
Drugi problem pojawia się, gdy próbuje wgrać coś do nowej pamięci.
Gdy wgrywam pustą zawartość, same FFFF, programator wgrywa do pamięci zawartość buforu, oczywiście przy wyłączonej opcji Check ID, bo gdy ta opcja jest załączona, to historia się powtarza jak przy zgrywaniu zawartości.
Przy próbie wgrania innej zawartości niż same FFFF pojawia się informacja:
Proszę o pomoc z tym problemem. Czy wina leży po stronie programatora, pamięci, a może po stronie programującego.
Z góry dziękuje za pomoc.
Mam problem ze zgrywaniem zawartości pamięci S29AL032D70TFI04.
Przy próbie zgrania zawartości pamięci wyświetla mi się następujący błąd:

Gdy wyłączam opcję Check ID, zgrywanie zawartości rusza, ale po weryfikacji pojawia się bardzo dużo błędów.
Każda próba odczytu daje inną wartość błędu weryfikacji zawartości pamięci i buforu.
Drugi problem pojawia się, gdy próbuje wgrać coś do nowej pamięci.
Gdy wgrywam pustą zawartość, same FFFF, programator wgrywa do pamięci zawartość buforu, oczywiście przy wyłączonej opcji Check ID, bo gdy ta opcja jest załączona, to historia się powtarza jak przy zgrywaniu zawartości.
Przy próbie wgrania innej zawartości niż same FFFF pojawia się informacja:

Proszę o pomoc z tym problemem. Czy wina leży po stronie programatora, pamięci, a może po stronie programującego.
Z góry dziękuje za pomoc.