Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

[Sprzedam] Dużo części do Mazdy 6 GG/GY

Bałdyzer 22 May 2021 16:17 354 0
    Bałdyzer
    Level 12  
    Ze względu na to , że moja Mazda 6 kombi model GG/GY rocznik 2003 za kilka dni pójdzie na złom mam do sprzedania wiele części do niej :
    1. Głośniki Bose tylne drzwi komplet 2 sztuk za 60zł ( oczywiście sprawne}
    2. Zapłonnik z lamp ksenonowych 2 sztuki - cena 80zł za sztukę ( oczywiście sprawne}
    3. Hak holowniczy odpinany cały komplet cena do ustalenia
    4. Odbłyśniki z lamp ksenon w ładnym stanie 1 sztuka za 50zł , komplet 2 sztuk za 80zł
    5. Dojazdowe koło 90zł nigdy nie jechało po drodze , przeleżało w bagażniku całe życie Mazdy.
    6. Komplet spryskiwaczy do zderzaka do lamp ksenonowych 35zł/sztukę, za 4 sztuki 100zł
    7. Pompka do spryskiwaczy ksenonów wraz z wężami
    8. Dwa oryginalne palniki ksenonowe D2S OSRAM zakupione w sklepie NOCAR , świeciły około 11 ys km , 100zł za komplet
    9. Osłona górna silnika
    10. Ślizgi lamp przednich

11. Wiele innych drobnych części jak ktoś jest zainteresowany to proszę pytać , wkrótce porobię i wstawię zdjęcia . Dla osób które obawiają się o uczciwość transakcji mogę wystawić każdą część na allegro ( mam 100% pozytywnych komentarzy i wysyłkę darmową SMART).

Dodano po 6 [godziny] 47 [minuty]:

Zdjęcia koła dojazdowego poniżej :

[Sprzedam] Dużo części do Mazdy 6 GG/GY [Sprzedam] Dużo części do Mazdy 6 GG/GY [Sprzedam] Dużo części do Mazdy 6 GG/GY [Sprzedam] Dużo części do Mazdy 6 GG/GY [Sprzedam] Dużo części do Mazdy 6 GG/GY [Sprzedam] Dużo części do Mazdy 6 GG/GY