Ostanio popularne zdalne leczenie, nauczanie to może i naprawy zdalne staną sie popularne. Osobe zainteresowaną zapraszam do kontaktu.
Na wszelkie pytania odpowiem, dołącze zdjęcia.
Strzeliła rurka chłodnicy oleju
Trzeba pomóc mi uzupełnić, bądź wymienić olej w skrzyni. Ciężko stwierdzić, ubytek to ok 1L.
Mój problem polega na tym, że nie wiem dokładnie jaka to skrzynia i jaka jest procedura wymiany oleju.
Nie znalazłem oznaczenia skrzyni, mam tylko taka naklejkę
Myślałem, że to skrzynia DSG, ale przeglądając portale nigdzie nie widzę filtru oleju, wszędzie tylko wkłady a w moim aucie nie ma takiego filtru na skrzyni jak w różnych poradnikach pod osłoną akumulatora.
Wygląda na to, że filtr jest pod misą olejową skrzyni.
Potrzebuje znać procedurę wymiany oleju w tym aucie, lub informacji czy wystarczy dolewka.
Olej w skrzyni był zmieniany dynamicznie ok 2 lata temu, nie wiem co było wlane, ale postaram się dowiedzieć.
win auta podam w przypadku zaineresowania któregoś z Panów i wszystkie szczegóły ustalimy PW.
Dodano po 6 [minuty]:
numery skrzyni poszukam lepiej to napewno znajdę. Wczoraj zabrakło mi już czasu
Na wszelkie pytania odpowiem, dołącze zdjęcia.
Strzeliła rurka chłodnicy oleju

Trzeba pomóc mi uzupełnić, bądź wymienić olej w skrzyni. Ciężko stwierdzić, ubytek to ok 1L.
Mój problem polega na tym, że nie wiem dokładnie jaka to skrzynia i jaka jest procedura wymiany oleju.
Nie znalazłem oznaczenia skrzyni, mam tylko taka naklejkę

Myślałem, że to skrzynia DSG, ale przeglądając portale nigdzie nie widzę filtru oleju, wszędzie tylko wkłady a w moim aucie nie ma takiego filtru na skrzyni jak w różnych poradnikach pod osłoną akumulatora.

Wygląda na to, że filtr jest pod misą olejową skrzyni.
Potrzebuje znać procedurę wymiany oleju w tym aucie, lub informacji czy wystarczy dolewka.
Olej w skrzyni był zmieniany dynamicznie ok 2 lata temu, nie wiem co było wlane, ale postaram się dowiedzieć.
win auta podam w przypadku zaineresowania któregoś z Panów i wszystkie szczegóły ustalimy PW.
Dodano po 6 [minuty]:
numery skrzyni poszukam lepiej to napewno znajdę. Wczoraj zabrakło mi już czasu