Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Marka FAST WHEELS (Rebel) - Silnik podczas dodawania gazu blokuje koło.

3rasza3 22 Aug 2021 01:15 747 1
    3rasza3
    Level 1  
    Witam dłuższy czas temu zakupiłem hulajnogę elektryczną firmy FAST WHEELS taką najtańszą żeby zobaczyć z czym to się je.. hulajnoga ładnie śmigała przez dobre 2 lata jak nie więcej najpierw popsuł się zasilacz do hulajnogi ale zakupiłem nowy i hulajnoga dalej śmigała.. ostatni czas temu odmalowałem ją w swoim stylu dodałem logo firmy itp.. przez pierwszy tydzień od tej przemiany (warto wspomnieć że hulajnoga w większości była rozebrana do malowania ale elektryki nie ruszałem) dalej jeździła ale po jakimś tygodniu hulajnoga wydała z siebie bardzo głośny dźwięk stukania przy dodaniu gazu u blokowała kółko za pierwszym razem chwilę tak pojeździłem bo stwierdziłem że coś tam się od farby zablokowało i rzeczywiście po chwili ruszyła.. przejechałem traskę około 4km i ją postawiłem biorę z powrotem i ten sam problem ale znowu ruszyła aczkolwiek na następny dzień biorę i nie ma szans jedynie blokuje koło i ten głośny dźwięk stukania... Miałem nadzieję że się rozrusza poraz kolejny ale stoi już od 4dni to mówię spytam może ktoś wie w czym jest problem? I jak na niego zaradzić... , Da się samodzielnie to wykonać z nieco ponad podstawową wiedzą o elektryce i elektronice??

Marka FAST WHEELS (Rebel) - Silnik podczas dodawania gazu blokuje koło.
    slawko_k
    Level 34  
    Usterka sterownika, silnika lub połączeń między nimi